Povestile unei inimi

Povestile unei inimi. Lectii de viata si de iubire pentru fetele single”
autor: Diana-Florina Cosmin

Editura Curtea Veche

 

Printul meu, ai verde! Te astept!
Cand dragostea are intarziere, motivul poate fi mai simplu decat credem: inca nu ne-am incumetat noi sa-i aratam culoarea verde.

 

Diana este prietena care isi deschide sufletul si iti povesteste trairile ei, iubirile ei, sperantele si dezamagirile.
Si deodata realizezi ca nu esti singura in aceasta lume mare. Prietena ta te ajuta sa razi, sa crezi in tine si sa ai putere. Luam cicatricile din trecut drept harta a infirmitatilor noastre sufletesti, cand, de fapt, ele ne celebreaza taria, asa cum decoratiile militare onoreaza ranile veteranilor de razboi.
Cartea vorbeste despre iubire, despre bucuriile simple in viata si despre fidelitate. Fidelitate vizavi de noi. Ne datoram noua fidelitate.

As putea sa va spun despre povestile din aceasta carte, dar cred ca fiecare femeie, single sau nu, trebuie sa o citeasca si sa isi regaseasca propriile trairi printre randurile ei.
Acum dupa ce am citit-o, cartea este plina de post-it-uri verzi pentru ca fiecare poveste a avut ceva care mi-a patruns in suflet. Este o carte care pare ca relateaza trairile tale, o carte care sper ca va conspira acum cu Universul si il va aduce pe el in viata mea.

Trebuie sa avem curajul de a aspira, mereu, doar la rolul principal in propria viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *