Game of Trolls – The bike room

TROLL Escape Rooms. The Bike room. 

Ador bicicletele. Imi amintesc cum am invatat singurica sa merg pe bicicleta, direct fara rotite ajutatoare. Era un Pegas rosu, mare si greu, de cel putin 3 ori cat mine. Dar nimic nu mai conta, eu imi doream mult sa invat sa merg pe bicicleta.

Imi place sa ma plimb cu bicicleta. Uneori pedalez doar eu cu gandurile mele, cu castile in urechi si muzica tare; alteori imi place sa intru in competitie cu alti pasionati de plimbarile cu bicicleta.

Si tocmai ce am aflat de un concurs de ciclism la munte, dar bicicleta mea nu este pregatita. Noroc ca bunul meu prieten din copilarie, Mihai Trolescu are atelier de biciclete. Sigur ma va ajuta si voi ajunge la timp la start. Il sun, dar… Mihai este pe picior de plecare intr-o mult asteptata calatorie. Pentru ca are incredere in mine si stie cat de mult inseamna pentru mine aceste evadari in natura cu bicicleta mea rosie, Mihai imi lasa cheile atelierului in cutia postala.

Pam pam. Am doar o ora la dispozitie sa-mi pregatesc bicicleta de concurs. Timpul se scurge usor .. iar voi trebuie sa aflati ca aceasta nu este o simpla poveste, este un joc real de evadare.

Saptamana trecuta am fost sa ma joc in Atelierul de biciclete (The bike room) impreuna cu Iulia, Emil, Andrei, Raluca si Marin. La TROLL Escape Rooms.

A fost o experienta extraordinar de frumoasa. Cu doar cateva secunde inainte de ‘deadline’ am reusit sa evadam. The Bike Room este o camera originala, logica, inteligenta si extrem de creativa. O camera in care de cum ai intrat ai si vazut cheia, insa nu poti ajunge la ea pana nu parcurgi intregul fir al aventurii, pana nu descoperi si rezolvi toate indiciile.

Pasionati de bicicleta sau nu, nici nu are vreo importanta. Nu trebuie sa stii sa mergi pe bicicleta, nu va trebui sa asamblezi vreo bicicleta, ci doar sa te joci impreuna cu echipa ta. Este o experienta unica. The bike room este un puzzle inteligent si creativ, care te invata sa fii atent la detalii, sa gandesti, sa pui cap la cap indiciile si sa gasesti “cheia”. O data ce ai ajuns acolo in camera, uiti de tot si te concentrezi pe indicii si pe joc. Jocurile de evadare stimuleaza creativitatea, pune la grea incercare inteligenta, intareste relatiile de prietenie dintre coechipieri si relaxeaza. Iar atunci cand jocul are si o poveste frumoasa, te captiveaza si te rascoleste, este imposibil sa nu te distrezi.

Eu una am plecat de la Atelierul de biciclete cu un dor nebun de o calatorie pe doua roti, zambind si pedaland sub soarele bland de primavara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *