Amor la Paris

Amor la Paris. Dragoste si ciocolata in orasul iubirii.

de Juliette Sobanet

Leda, marca inregistrata a Grupului Editorial Corint

 

Charlotte Summers este o profesoara de franceza din Washington D.C. Este tanara, frumoasa si fasneata, vesela si indragostita de Jeff, viitorul ei sot cu care urmeaza sa se mute la Paris.

Insa, cu doua zile inainte de plecarea la Paris, Charlotte afla ca Jeff o insala. Juramintele de credinta nu sunt o garantie infailibila ca partenerul nu-ti va frange inima. Si nici inelul de logodna nu e.

De ce lucrurile rele li se intampla oamenilor buni? De ce el/ea isi insala partenerul de viata, ii distruge visurile, sperantele, planurile de viitor facute impreuna si ii rupe sufletul in bucati? Oricine se poate abate din drum. Cred ca fiecare din noi luptam la un moment dat cu ispitele. Dar cel mai corect este sa fim sinceri cu sufletul nostru, si sa nu ne jucam cu sufletul celor de langa noi, sa ne asumam, sa alegem sa spunem adevarul si sa facem ceea ce simtim cu adevarat, oricat de dureros ar fi pe moment pentru noi sau pentru celalalt. Mai ales ca cei mai multi dintre noi stim cum este sa fim mintiti, inselati si cum doare atunci cand te simti tradat.

 

Jeff Dillon are cont pe un site de dating online si iese pe ascuns cu o roscata voluptuoasa. Devastata, Charlotte se desparte de logodnicul ei si pleaca singura la Paris. Aici ii cunoaste pe Luc, Marc, Lexi si Fiona. Incepe sa iasa in cluburi si sa se distreze la maxim.

Isi face un blog in care relateaza aventurile ei in Paris si da sfaturi femeilor: “Amor la Paris. Ghidul fetelor destepte care se comporta ca barbatii in Orasul Iubirii”.

Se simte increzatoare cand primeste mesaje de la cititoare si este convinsa ca poate salva multe suflete. Curand insa, Charlotte afla ca blogul a schimbat chiar viata mamei ei si a ranit sentimentele bunei sale prietene, Katie.

Prietenii adevarati sunt cum e ciocolata – mereu la indemana atunci cand ai nevoie de ei si rareori capabili sa te dezamageasca. 

 

Scriitoarea Sophie Moss afirma: “Acest roman de debut, amuzant si alert, este genul de carte in care sa te cufunzi la sfarsitul zilei, cu un pahar de vin in mana, uitand de toti si de toate.” Fix asa.

Amor la Paris. Dragoste si ciocolata in orasul iubirii. de Juliette Sobanet este un roman dulce, care binedispune si antreneaza cititorul. Este o poveste de viata despre vindecarea sufletului ranit si despre regasirea increderii in oameni, in dragoste, dar mai ales a increderii in sine.

 

Comments

  1. Duduș

    Am citit cartea asta prin iarnă și pot să spun că mi s-a părut super simpatică, autoarea are un stil care prinde iar povestea a fost destul de captivantă

  2. Raluca

    Sa citesti si “Imbratisari la Paris” daca nu ai citit deja. Este in acelasi stil al Juliettei Sobanet, simpatic si antrenant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *