Apartamentul 13 – Puzzle Rooms

Cu siguranta, va aduceti aminte ca am fost cu prietenii pe urmele lui Jonathan Livingstone in Piramida Egiptului. Spuneam atunci ca am sa revin la Puzzle Rooms in Apartamentul 13 impreuna cu bloggerii sa dezlegam misterul crimei care a avut loc aici.

Si iata ca m-am tinut de cuvant. Alaturi de Paul Barbu, Emil Calinescu, Iulia Boiu si Andrei Ciobanu am intrat cu mult curaj in Apartamentul 13, am aflat cine este criminalul si am reusit sa evadam.

Fie ca esti pasionat de jocurile de evadare reala, fie ca esti debutant in evadari, fie ca esti fan romane politiste, fie ca nu, povestea Apartamentului 13 te va prinde imediat. Pentru ca este o poveste tipic romaneasca, dupa cum bine spunea Emil. Pentru ca fiecare din noi s-a visat macar o data detectiv si pentru ca fiecare din noi are prin vecini o batranica spion.

Pana nu demult, in Apartamentul 13 locuia o batranica tare simpatica, Doamna Tudor. Aceasta isi facea de lucru toata ziua spionandu-si vecinii, astfel ca batranica stia tot ceea ce se petrecea in jurul ei: ca vecinul a ajuns tarziu acasa, ca a cumparat bautura, ca a plecat in delegatie etc. Si pentru ca erau atat de multe lucruri interesante care se petreceau in jurul ei, batrana a inceput sa-si noteze chestiunile importante. Dar se pare ca intr-o zi batranica a vazut ceva compromitator si imediat dupa aceasta a fost omorata.

De cine? Noi, bloggerii-detectivi am aflat cine este criminalul si va provocam si pe voi sa mergeti in “Apartamentul 13” sa incercati sa dezlegati misterul crimei.

 

Apartamentul 13 este o camera total diferita de alte camere de acest fel. Nu trebuie doar sa cauti coduri si sa gasesti o cheie, trebuie sa gandesti, sa citesti printre randuri si sa descoperi cine a omorat-o pe batranica simpatica. Mie mi-a placut mult sa fiu detectiv pentru o ora, mai exact pentru 47 de minute, caci dupa 47 de minute am evadat.

Sunt atat de faine jocurile de evadare reala alaturi de prieteni. O adevarata provocare pentru creier, o mare distractie pentru o seara deosebita, o poveste originala creata special pentru aceasta camera. Foarte fain Apartamentul 13 de la Puzzle Rooms. Astept cu nerabdare urmatoarele povesti frumoase Puzzle.

 

 

Comments

  1. Pingback: Escape Room - Puzzle Rooms - Apartamentul 13 - Andrei Ciobanu

  2. Pingback: Iulia Boiu | Escape from Apartamentul 13 - Puzzle Rooms - Iulia Boiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *