Cryptex-Escape Room

Jocurile de evadare reala iti antreneaza mintea si, indiferent ca reusesti sa evadezi in timp record sau doar cu o secunda inainte de a suna clopotelul, esti invingator. Pentru ca jocul sa fie cat mai antrenant, interactiv si provocator, Cryptex-Escape Room aduce ceva nou in lumea evadarilor: competitia.

2 camere identice, 2 echipe, aceleasi reguli.

 

Fiecare indiciu folosit iti rapeste 5 minute, asadar trebuie sa existe o buna organizare si comunicare in echipa pentru a dezlega cat mai rapid misterele camerei si pentru a folosi cat mai putine indicii. Camera Anonymous este interactiva, antreneaza echipele sa-si depaseasca limitele, stimuleaza mintea si dezvolta spiritul competitiv.

Anonymus este o grupare secreta care lupta pentru protejarea libertatii cetatenilor. R. Cypher este membru al acestei grupari, fiind monitorizat de politie insa, l-am ajutat noi sa recupereze o secventa de cod.

Locul 1 – Echipa Anonymous II – 40 de minute (35 min + 1 indiciu)
Locul 2 – Echipa Anonymous I – 55 de minute (45 min + 2 indicii)

 

Inainte de a incepe competitia din camera Anonymous, ne-am facut impreuna incalzirea in Camera Conspirativa a Profesorului J.Lockwood.

 

J. Lockwood este mentorul lui R. Crypher, profesor in arta numerelor si a simbolurilor, care a disparut intr-un mod misterios. Am fost detectivii – bloggeri si am descoperit pas cu pas enigma disparitiei profesorului.

Camera Conspirativa a Profesorului J.Lockwood este inteligent gandita, reusind sa provoace si sa antreneze creierul, sa testeze intuitia, ambitia, spiritul de observatie si sa dezvolte o mai buna coordonare si colaborare in echipa. Mai mult, si pentru aceasta camera Cryptex-Escape Room are ceva nou: indiciile sunt la vedere, sunt acolo in camera pe toata durata jocului. Depinde de tine daca vrei sa folosesti indiciul pentru fiecare pas sau incerci sa vezi cat de departe poti ajunge fara indicii.

 

Ma bucur mult ca am avut sansa sa fac parte din gruparea “Anonymus”, chiar si doar intr-un joc, ca am reusit sa gasim codul si sa dezlegam misterele la timp.

Despre competitia Cryptex-Escape Room au mai scris: Emil, MalaezuSerban si Alin.

Urmeaza “Arhivele Vaticanului” – o provocare unica. Eu abia astept sa intru in aceasta noua camera Cryptex si sa dezleg misterul ascuns in arhive, mai ales ca am vizitat Vaticanul si mi-a placut foarte mult.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *