Capturati de pirati – Black Flag

1720. Toamna. Saint Lucia, Marea Caraibelor.

Andreea, EmilMalaezu, Alin si eu am fost capturati de pirati. Am batut cu piciorul in… corabie si am strigat cat ne-au tinut plamanii ca noi suntem curajosi si ca vom reusi sa evadam din cabina temutului pirat Black Birt. Ei bine, lucrurile nu s-au intamplat chiar asa cum am fi vrut noi. Nu am reusit sa evadam, din pacate, iar Black Birt ne-a pus intr-un butoi si ne-a abandonat pe o insula.

Avem un tablou frumos, asa-i? Niciun Escape Room nu a mai facut asta pentru noi. Ceea ce este un plus pentru XScape, te provoaca sa ramai in poveste mult timp dupa ce iesi din camera, fie ca evadezi, fie ca nu evadezi.

 

Eu personal am ramas impresionata de camera Black Flag a celor de la XScape. Este o camera cu puzzleuri inteligente, care iti solicita creierul destul de mult. Intregul decor este genial creat, atat de aproape de realitate incat am simtit ca ne aflam chiar printre piratii din Marea Caraibelor.

La inceput ne-am pierdut putin in peisaj, poate si datorita lacatelor care sunt foarte faine si ai nevoie de timp sa le intelegi si sa le deschizi. (Si nu, nu cred ca este spoiler. Sunt sigura ca deja cunoasteti conceptul si faptul ca in orice Escape Room aveti cel putin un lacat de deschis.) Sunt persoane care ar spune ca sunt prea multe puzzleuri de rezolvat si prea multe lacate de deschis in camera Black Flag. Mie imi place exact asa cum este, cu mai putine puzzleuri nu ar mai avea acelasi farmec si acelasi impact povestea piratilor. Lacatele si puzzleurile mi-au zapacit mintea, dar m-au fascinat si captivat in acelasi timp. Ca la orice Escape Room ai nevoie de o echipa inteligenta, de oameni cu care sa comunici, dar cu care sa te si distrezi, de rabdare, atentie, analiza si creativitate.

Black Flag este o camera deosebita, un proiect curajos, care va  pune multe minti la contributie, va impresiona si varamane pentru mult timp in sufletele celor care au calcat pragul cabinei temutului pirat Black Birt.

XScape se afla pe Str. Hristo Botev la nr. 6, dar intrarea se face din Str. Scaune. Esti pus la incercare inca dinainte de a intra in camera, in joc efectiv. XScape pot fi gasiti si pe pagina de facebook pentru mai multe detalii sau pentru rezervari.

Comments

  1. Pingback: E greu pe corabia piratilor |

  2. Pingback: Black Bart ne-a capturat, n-am evadat. | Pe Ape Tulburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *