No Exit

No Exit. Se spune ca este cel mai bun Escape Room din mijlocul Bucurestiului si nu ai scapare. Nici din “Salonul 13” si nici din “The Box”. Deschis recent in capitala, No-Exit este intr-adevar un Escape Room foarte bun, din care noi am reusit sa evadam si suntem tare mandri de acest lucru. Ba mai mult de atat, am iesit in timp record din “The Box”, doar 27 de minute.

 

Mi-a placut foarte mult in “The Box”. Camera are o poveste simpla, dar este un joc psihologic complex. Esti voluntar intr-un proiect de cercetare asupra comportamentului claustrofobic. Inchis intr-o camera mica, de culoare negra, fara ferestre si slab luminata, risti sa ramai fara aer, te panichezi si cauti o solutie de a iesi cat mai repede din camera.

Tot simpla este si povestea salonului, totusi legenda spune ca din “Salonul 13” nu se poate iesi. Leopold Uranus, un geniu al logicii, este singurul om care a reusit sa dispara fara urma din acest salon. Iar indiciile se afla inca in salon. Asadar, provocarea este maxima.

 

“Salonul 13” si “The Box” sunt doua camere altfel, doua camere care lucreaza cu si la mintea ta, intr-un sens bun. Puzzleurile pe care le ai de rezolvat aici sunt bine gandite si se bazeaza foarte mult pe simturi. Nu exista termenul de greu sau usor, totul depinde de tine, de viziunea ta si a echipei din care faci parte. Decorul realist si muzica in ton cu povestea captiveaza atat de bine incat simti ca esti acolo, adrenalina este la cote maxime, dar te bucuri enorm atunci cand simti ca intuitia nu te lasa la greu. Parca esti la un test psihologic, iar sentimentul de multumire si incredere pe care ti-l da reusita evadarii este nepretuit.

No exit inseamna intuitie, simturi. Inseamna echipa, unitate. Inseamna rabdare, incredere si buna dispozitie.

 

Echipa: AndreeaEmil, Malaezu si eu.

No Exit se afla pe Str. George Enescu la nr.32, iar pentru mai multe detalii si imagini ii gasiti si pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *