Exitus: The Exam si Upside Down

Cu vreo doua-trei saptamani in urma m-a incercat un dor nebun de emotiile coplesitoare dinaintea unui examen si de agitatia specifica examenelor, asa incat am fost si eu sa dau examen la Exitus. Colegi de suferinta (placuta, evident) mi-au fost Emil, Andreea si Teodor.

The Exam

m-a provocat si mi-a rascolit amintirile frumoase din anii de liceu, in special cele de la orele de matematica. Eu sunt absolventa de profil umanist, filologie-istorie, insa mi-au placut dintotdeauna cifrele si in liceu eram destul de atenta si activa la singura ora de matematica pe care o aveam o data pe saptamana.

Examenul profesorului de criptologie Richard Collins de la Exitus este foarte diferit de orice alt examen. Este un test cu multe cifre, coduri si simboluri. Ai la dispozitie 60 de minute ca sa gasesti raspunsurile corecte si sa iei examenul. Ceea ce este fain la acest examen fata de cele pe care le dai la scoala este faptul ca nu trebuie sa treci prin emotiile de dupa examen, ma refer aici la acea asteptare infernala a rezultatului. Daca ai evadat din camera The Exam – Exitus inseamna ca ai luat examenul. Nici nu conteaza nota, pardon… timpul in care ai evadat. Conteaza doar ca ai luat examenul Exitus si trebuie sa te mandresti cu asta, pentru ca nu oricine are curajul sa se lase confruntat cu propria persoana, sa-si testeze cunostintele si logica si sa treaca cu brio The Exam.

Dupa ce am evadat din The Exam am mai stat putin la povesti cu gazdele Exitus, apoi am intrat in camera Upside Down.

Upside Down

Aici am stabilit recordul: am evadat in doar 42 de minute.

Upside Down este o camera vie, cu multa culoare si cu… susul in jos. Este o camera in care se observa usor creativitatea si originalitatea decorului, a puzzleurilor, o camera care te provoaca sa gandesti altfel, sa iesi din tipare si sa te distrezi la maxim. Si noi exact asta am facut si ne-a iesit.

We are good at being bad.

 

Mi-au placut mult ambele camere Exitus: The Exam si Upside Down. A fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut la un Escape Room.

Urmeaza sa se deschida camera “The Maze Runner”. Ador labirinturile si abia astept sa intru in acest labirint urias si infricosator al celor de la Exitus. Mai ales ca mi-a placut si filmul “The Maze Runner” si urmeaza sa citesc si trilogia.

 


Exitus
se afla pe Bd Magheru nr. 27, bl A, sc 1, ap.29. Vizvi de statia de metrou Piata Romana, chiar langa Cinema Studio.

Pentru mai multe detalii ii gasiti si pe pagina de facebook – Exitus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *