Snowtime!

As vrea zapada de 3 metri, cazemata kilimetri… sa va scot la Marea Bulgareala! Cea reala, caci pe marile ecrane este distribuita Marea Bulgareala, din 2 Decembrie, de Ro Image 2000.

Snowtime!

O animatie 3D pentru intreaga familie.

Regia: Jean-François Pouliot, François Brisson

Cu: Lucinda Davis, Ross Lynch, Mariloup Wolfe, Sophie Cadieux, Nicholas Savard-L’Herbier

 

A venit vacanta de iarna si intr-un orasel micut copiii nu stiu ce sa faca cu timpul liber. Se plictisesc si parca simtim si noi plictiseala lor. Pana cand, un baietel vine cu o idee: sa organizeze o lupta cu bulgari de zapada. Sa construiasca un fort de zapada si sa duca o adevarata batalie de cucerire a fortului.

Yeeey, adrenalina creste si parca as intra si eu in jocul lor de-a marea bulgareala. Filmul incepe sa devina antrenant si pentru copiii mari (a se citi parinti, bunici, unchi si matusele), nu doar pentru cei mici. Caci cei mici nu au simtit nicio clipa plictiseala, ei au fost captivati inca de la prima secventa.

Impartiti in doua tabere, copiii au adevarate strategii de lupta, care mai de care mai creative. Totul este atat de alb si de frumos, de copilaros si distractiv… Dar lucrurile ajung sa ia o intorsatura cu adevarat razboinica, pentru ca sunt copii care trec dincolo de granita jocului.

Marea bulgareala este o animatie colorata, placuta, dar si usor educativa. Copiii trec prin diverse peripetii, iar cei mici invata de la personajele noastre ce inseamna o echipa, ce inseamna unitatea si intelegerea, ce este jocul si ce este prietenia. Marea bulgareala este o animatie care te provoaca sa lasi copilul din tine sa iasa la joaca, sa se bucure de zapada, de cazemate, forturi si batalii cu bulgari de zapada. Eu am iesit de la film cu un dor nebun de copilarie si o dorinta arzatoare de a iesi curand la o bataie cu zapada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *