Demonul

Cunoscut pentru filmele sale Journey 3, Evelyn, Sant Andreas, regizorul Brad Payton revine pe marile ecrane cu “Demonul”, un film horror cu un final total neasteptat.

Incarnate (Demonul)

Distributia: Aaron Eckhart, Carice van Houten, David Mazouz, Karolina Wydra

Distribuit de InterComFilm.

 

Personajul principal este Dr. Steh Ember (Aaron Eckhart), un om de stiinta inzestrat cu abilitatea de a patrunde in mintea oamenilor posedati de demoni si de a-i salva. Desi se afla intr-un carucior cu rotile, datorita unui accident rutier ingrozitor, care i-a rapit atat sotia, cat si copilul, Dr. Ember reuseste sa ajute persoanele posedate. Insa, in spatele acestei “meserii”, exista o poveste dramatica. Pam-pam.

Cand Vaticanul ii solicita ajutorul pentru Cameron (David Mazouz), un baietel de 14 ani, care este posedat de un demon cu care nu se pot descurca, Dr. Ember descopera ca in interiorul baietelului traieste chiar demonul pe care il urmareste de cativa ani. Demonul care este vinovat pentru pierderea celor mai dragi persoane din viata sa. Astfel, Ember se implica personal in aceasta poveste, iar lupta cu demonul nu este deloc usoara.

Viata baiatului se afla in mainile sale, insa dr. Ember trebuie sa intre in mintea copilului pentru a reusi sa-l salveze, iar pe parcursul calatoriei in mintea acestuia isi risca propria viata. Demonul incearca sa ajunga la doctor si pentru asta foloseste cele mai dragi amintiri ale barbatului.

Filmul prezinta lumea exorcizarilor printr-un mod de abordare diferit, dar si prin ochii celor posedati. Demonul este un film alert, horror – dupa cum stiti deja – foarte bine gandit si realizat si cu un final neasteptat, ceea ce inseamna mult. M-a impresionat David Mazouz, actorul care interpreteaza rolul baietelului Cameron. Este doar un copil, dar este atat de talentat si sper sa isi construiasca in timp o cariera frumoasa in cinematografie.

 

– Articol scris de Cristina. –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *