Office Christmas Party

Petrece ca si cum jobul tau ar depinde de asta.

Super party la birou (Office Christmas Party)

Regia: Will Speck, Josh Gordon

Distributia: Jennifer Aniston, Jason Bateman,Olivia Munn, Jamie Chung, Courtney B. Vance, T.J.Miller, Abbey Lee, Oliver Cooper.

Distribuit de Freeman Entertainment

O comedie simpatica pe care cred ca cel mai bine o gusta oamenii care isi petrec jumatate din viata la birou. Nu vreau sa le spun corporatisti, pentru ca stiu foarte bine ca iti poti petrece jumatate de viata la birou si fara sa lucrezi intr-o multinationala.

Super party la birou este o comedioara despre oamenii care nu au viata in afara biroului, cei pentru care singurii prieteni sunt colegii de birou, cei care se simt confortabil in carapacea lor si pe care nu ii poti scoate de acolo daca nu isi doresc ei acest lucru.

 

Office Christmas Party

O sucursala a unei companii multinationale este in pragul falimentului si urmeaza sa fie inchisa daca administratorul acesteia nu reuseste sa incheie contractul cu Walter, un potential client.

Si pentru a-l cuceri pe client, Clay (T.J. Miller) impreuna cu Josh (Jason Bateman) si Tracey (Olivia Munn) il invita la super petrecerea lor de Craciun, de la birou. Petrecere cu care Carol (Jennifer Aniston), sora lui Clay si CEO-ul companiei, nu este absolut deloc de acord. Petrecerea incepe, dar, asa cum era de asteptat pentru o comedie reusita, lucrurile scapa de sub control.

 

Jennifer Aniston pare un pic prea rigida in rolul lui Carol, dar mi-a placut. Mi-a placut mult Olivia Munn in rolul lui Tracey. Este credibila, inteligenta si sexy, o adevarata corporatista. T.J.Miller – extrem de simpatic si amuzant. Mi-a placut si Jason Bateman, dar oricat de simpatic si frumusel este el, personajul sau nu prea m-a convins.

Office Christmas Party este o comedie de sezon, frumusica si relaxanta daca o vezi cu prietenii si nu te gandesti la colegii de birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *