De ce el?

De ce el? (Why him?)

Regia: John Hamburg

Distributia: Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer, Bryan Cranston

Din 30 decembrie, filmul este distribuit de Odeon Cineplex.

 

Femeile intotdeauna cauta imaginea tatalui in cea a iubitului. Se spune ca tatal este primul barbat iubit al unei fetite. Fetitele isi iubesc tatal neconditionat si isi formeaza de mici o parere despre cum trebuie sa arate viitorul lor partener de viata. Constiente sau mai putin constiente de acest lucru, femeile au nevoie de protectie, de siguranta, si tind sa isi gaseasca un partener care seamana cu tatal lor.

Sa fie oare acesta si cazul lui Stephanie (Zoey Deutch)? Oare iubitul ei milionar, Laird Mayhew (James Franco), seamana cu tatal ei, Ned Fleming (Bryan Cranston)?

Ned este un tata iubitor si foarte protector, pe cand Laird Mayhew este atat de extravagant si vorbeste atat de vulgar…. mai tot timpul. Cum sa semene iubitul cu tatal, in acest caz?! Ei bine, ramane sa aflati voi. Eu va spun atat: o sa fiti surprinsi placut si o sa va distrati foarte – foarte tare.

 

De ce el? aduce emotii, aduce hohote de ras si da o stare de supeeeer-bine. Nici nu ai putea sa te astepti la altceva, cand stii ca regizorul John Hamburg este cunoscut pentru atatea comedii faine, dintre care amintim: Meet the Parents, Meet the Fockers, Zoolander, I Love You, Man. 

James Franco este fabulos, energic si carismatic; dar nici Bryan Cranston nu se lasa mai prejos, este foarte expresiv si amuzant. Mi-au placut mult cei doi barbati din viata lui Stephanie,  si mi-a placut mult ea. Toate personajele sunt bine construite, iar povestea este fascinanta.

O comedie spumoasa de vazut in familie, in aceste zile frumoase de relaxare alaturi de cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *