Tratamente post-sarbatori

De sarbatori petrecem frumos in familie, dar mai si facem vizite celor dragi. Si peste tot pe unde mergem mai gustam cate ceva, facut in casa sau cumparat, nici nu conteaza prea mult ce anume. Esential este ca dupa sarbatori avem nevoie de o cura de detoxifiere pentru a elimina toxinele si surplusurile din organism. Scopul unei astfel de cure de detoxifiere este curatarea organismului, nicidecum eliminarea surplusului de kilograme.

Cred ca exageram uneori cand spunem ca ne-am ingrasat “n” kg. de sarbatori. Insa trebuie sa fim constienti ca pentru cateva zile am mancat mai mult decat de obicei si avem nevoie de curatare. Atat in interior, pentru organismul nostru, cat si in exterior, pentru trupul nostru. Pentru ca da, si trupul nostru are nevoie de revitalizare, de forta proaspata, de sclipire.

Cel mai simplu si eficient pentru o femeie este sa inceapa cu un tratament celulita.  Pentru ca celulita inseamna depozitele de grasime de sub piele. Si evident ca, in principal, acest lucru se intampla dupa cateva zile in care ai plecat rostogolindu-te de la masa si nu ai mai facut sport. Consumul de grasimi si carbohidrati, precum si consumul de alcool, afecteaza tesuturile. Pe langa faptul ca este inestetica, celulita trage un semnal de alarma ca organismul nostru are nevoie de mai multa ingrijire.

Atunci cand vrei sa faci un tratament profesionist, care sa iti garanteze eficienta si eficacitatea, intrebi prietenele, ceri sfaturi, cauti pareri pe bloguri si in final alegi o clinica estetica din Bucuresti. Spre exemplu, clinica doamnei doctor Saidac Mihaela este o clinica de tratamente dermato-estetice, unde sunt folosite produse de inalta calitate pentru fiecare procedura in parte. Procedura de tratare a celulitei este personalizata conform nevoilor clientei, in urma diagnozei, si se focuseaza asupra microcirculatiei, tesutului adipos si tesutului conjunctiv. Consider ca ai mai multa incredere cand mergi la o clinica estetica pentru un astfel de tratament si atunci acesta chiar reuseste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *