Aterizare fortata!

Dupa ce, la finalul anului 2014, m-a facut sa ma ingras pe putin 2 kilograme la cat am ras la comedia sa Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?, la inceput de 2017 Philippe m-a determinat sa aterizez fortat (fortat, dar de buna-voie) in sala de cinema si sa rad copios la noua sa nebunie de comedie:

Debarquement immediat! (Aterizare fortata!)

Cu: Ary Abittan, Medi Sadoun, Cyril Lecomte, Reem Kherici

Regia si scenariul: Philippe de Chauveron

Din 13 ianuarie in cinematografe, distribuit de Odeon Cineplex.

José Fernandez (Ary Abittan) este un politist de frontiera care urmeaza sa fie promovat, nu inainte de a duce la bun sfarsit o ultima misiune, si anume: extradarea lui Karzaoui (Medi Sadoun) in Kabul. Nu pare deloc complicata aceasta misiune pentru un politist care a efectuat numeroase alte extradari. Insa Karzaoui sustine ca nu este Karzaoui si este capabil de orice nebunie pentru a scapa de extradare.

Cineva acolo sus se pare ca tine cu Karzaoui, caci avionul lor aterizeaza fortat in Malta.

Guy (Cyril Lecomte), partenerul politistului Jose Fernandez, este foarte incantat de aceasta aventura. In schimb, Jose este cu gandul la sotia lui, Maria (Reem Kherici), cu care a avut o disputa inainte de a pleca in misiune. Totodata, Jose este cu gandul si la promovarea sa si vrea doar sa termine mai repede cu extradarea.

Si… ne asteptam la asta, nu-i asa?… Karzaoui reuseste sa scape de sub supravegherea celor doi politisti de frontiera si astfel incepe o goana traznita, cu tot felul de complicatii nebune si explozii de ras. Glumele sunt originale, antrenante, iar povestea este fabuloasa. Mi-a placut foarte mult si am sa revad aceasta comedie, promit solemn! In plus, filmul m-a dus cu gandul la vara si la o calatorie frumoasa in Malta, caci peisajele sunt minunate.

Regizorul si scenaristul Philippe de Chauveron este responsabil pentru o seara extraordinara la cinema. Nu am mai ras asa bine de la ultima sa comedie. Actorii sunt faini. Medi Sadoun este adorabil, carismatic, energic, este imposibil sa nu il indragesti imediat. Si Ary Abittan are farmec, este expresiv si foarte simpatic. Aterizare fortata! este o comedie nebuna, energica, colorata, musai de vazut cu toata familia, precum si alaturi de prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *