18 ani La Mama

Saptamana mea a inceput cu un majorat. Majoratul restaurantului La Mama.

#18ani am asteptat sa faca La Mama #18 ani

18 ani

Mancarea ca mancarea, dar papanasii “La Mama” sunt preferatii mei. Inca de acum… ani. Nu stiu daca chiar 18, dar de cativa ani buni sigur sunt placerea mea vinovata La Mama.

La sfarsitul lunii februarie restaurantele “La Mama” au aniversat 18 ani de istorie gastronomica si rasfat culinar in spatiul bucurestean. Ziua aceasta speciala a fost marcata de o petrecere relaxata la “La Mama Ateneu”, ca la 18 ani, intre prieteni (parteneri, colaboratori, bloggeri, jurnalisti), cu acorduri superbe de jazz ale Viorica Pintilie Band.

#LaMamaSweet18

“Am inaugurat zece restaurante si trei cafenele. Am oferit locuri de munca pentru mii de oameni si am ospatat milioane de clienti infometati si insetati. Sunt 18 ani in care noi am ramas pe o piata in care restaurantele apar si dispar peste noapte si, mai mult, ne-am reinventat permanent. Tinem pasul cu tendintele pietei si cerintele clientului modern, pentru ca totul s-a schimbat: mentalitatile, gusturile, obiceiurile de consum.” – a declarat Catalin Mahu, owner-ul lantului de restaurante La Mama.

„Zestrea” by Liliana Turoiu este un proiect cultural de promovare a identitatii nationale si a valorilor autentice romanesti, astfel ca aceasta s-a aflat printre partenerii majoratului. Iar noi am purtat zestrea la vedere.

Si Pati (calatoriaperfecta.ro) de 18 ani asteapta ca La Mama sa faca 18 ani.

Alti parteneri ai majoratului: Tuborg, PepsiCo, Crama Histria, Editura RAO, RADIC Star, Macromex, Conti Grup, Marathon Distribution, Vinuri de Macin, ALBALACT Horeca Top.

“Sunt 18 ani in care ne-am reinventat permanent: “La Mama” inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei “de acasa”, o bucatarie romaneasca si internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata”, afirma Mihaela Bachmann, Director de Marketing La Mama.

Si asa povestea merge mai departe… Sa ne vedem si la #Sweet30 si asa mai departe.

Bogdan (PresainBlugi.com)

PS: Si jeansii sunt traditionali. La 18, la 30 de ani, dar si la orice varsta. Nu-i asa?

Multumesc Ileana pentru o seara frumoasa! La multi ani, La Mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *