Unde decolam in vara asta

Decoleaza rutele de vara ale Ryanair din Bucuresti

Ryanair, compania aerianA Nr. 1 a Europei, a sarbatorit startul calendarului Vara 2017 Bucuresti si primele zboruri pe noua ruta catre Palermo.

Calendarul Ryanair Vara 2017 Bucuresti, cel mai mare de pana acum, include 13 rute, cu mai multe zboruri catre atractiile Bristol si Dublin, dar si o noua ruta de vara catre Palermo.

Pentru a sarbatori deschiderea sezonului de vara, Ryanair a scos la vanzare locuri, din Bucuresti, la tarife incepand de la doar 9.99€, pentru calatorii in mai si iunie, care sunt disponibile pentru rezervari doar pe pagina web oficiala Ryanair.com, pana la miezul noptii, miercuri (29 martie).

 

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Intr-un final, vara este aici, si suntem incantati sa anuntam deschiderea oficiala a Calendarului Vara 2017 Bucuresti si noua noastra ruta catre Palermo.

Vara aceasa, clientii romani ai Ryanair pot alege din cele 13 rute de pe Aeroportul Bucuresti si sa se bucure de frecvente marite catre Bristol si Dublin, totul pentru ca noi continuam sa ne crestem traficul si rutele in Bucuresti.

Pentru a sarbatori startul sezonului de vara, dar si noua noastra ruta din Bucuresti, scoatem la vanzare locuri de la doar 9.99€ pentru calatorii in mai si iunie, care sunt acum disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, Miercuri (29 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promotionale, clientii trebuie sa se grabeasca si sa acceseze www.ryanair.com pentru rezervari.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *