Blossom Dress

Celebrul brand de rochii de mireasa, Blossom Dress, lanseaza o noua colectie de rochii de mireasa, intitulata Forever 2017.

 

Colectia din acest an propune 21 de rochii cu un design inovator, ce pun in evidenta linia armonioasa a corpului, fiind realizate din materiale fine, in culori pastelate. Paleta de culori porneste de la ivory, rose si cappuccino pana la nuante de auriu.

Blossom Dress

Rochiile Blossom Dress, ce poarta semnatura creatoarei Andreea Apetre, se remarca prin mixul dintre simplitate, eleganta si feminitate cu liniile indraznete. In noua colectie, rochiile 2 in 1 sunt des intalnite, la fel si cele cu suprapuneri de materiale, precum matasea, voalul, tulle-ul si dantela.

 

“In 2017 se poarta rochille cu spatele gol, decolteul adanc, decolteul in “V”, liniile grecesti si volumul pe maneci. Folosim materiale naturale fluide, in culori calde, ce curg placut pe langa corp, precum: matasea, tulle-ul moale si dantela fina. O alta tendinta din acest an sunt rochiile cu suprapuneri. La mare cautare sunt si cele din doua piese, cu top si fusta, practice si versatile”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress.

 

Cu o experienta de peste sapte ani in piata de rochii de mireasa, atelierul de creatie Blossom Dress propune rochii made to measure, din materiale naturale, potrivindu-se perfect fiecarei mirese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *