Power Rangers

Power Rangers

Regia: Dean Israelite

Distributia: Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Dacre Montgomery, Becky G., Elizabeth Banks

Distribuit de Freeman Entertainment din 7 aprilie.

SF-ul Power Rangers are in centrul actiunii 5 adolescenti obisnuiti care devin peste noapte super eroi. Nu se cunosc intre ei, insa destinul face ca ei sa se intalneasca in aceleasi imprejurimi la momentul potrivit. Sunt adolescenti cu probleme de adaptare sociala, furiosi si rebeli, dar, recunoscuti de cristalele colorate, Jason (Dacre Montogmery), Kimberly (Naomi Scott), Billy (RJ Cyler), Trini (Becky G) si Zack (Ludi Lin) devin noua echipa Power Rangers.

Acum, super-eroii trebuie sa se antreneze si sa o infrunte pe Rita Repulsa – forta raului. Tinerii  trebuie sa se cunoasca si sa-si uneasca puterile pentru a putea lucra ca o echipa, cu scopul clar de a salva orasul natal de amenintarea fortelor extraterestre. La prima vedere lucrurile sunt simple, dar nu aveti idee cat se pot complica. Pustii trec printr-o serie de incercari teribile, pe care le pot depasi doar cu ajutorul prieteniei, a camaraderiei si a unitatii.

Power Rangers

Rita Repulsa incearca sa distruga lumea, iar cei 5 Rangeri (rosu, albastru, galben, mov, negru) fac tot posibilul pentru a o impiedica. Povestea este captivanta si reuseste sa te tina cu sufletul  la gura pana la sfarsitul filmului. Adolescentii trec impreuna prin numeroase peripetii, descopera o lume cu totul noua pentru ei, invata ce inseamna prietenia si cat de importanta este echipa din care faci parte.

Power Rangers este un film interesant, plin de adrenalina, cu o muzica tare faina si cu efecte vizuale extraordinar de misto. Un film pentru iubitorii de actiune, adresat mai mult adolescentilor, dupa parerea mea, dar cu un mesaj capabil sa patrunda in sufletul fiecarui spectator in parte.

Si… as mai adauga ceva: mi-au placut mult actorii. Sunt atat de naturali si convingatori, pana sa “imbrace” costumele de super-eroi.

Comments

  1. Pingback: Lansare Power Rangers – Fa-te auzit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *