The Dinner – evenimentul de caritate pentru Mia’s Children

Joi seara, 6 aprilie 2017, alaturi de oameni apropiati, sustinatori si prieteni, a avut loc evenimentul de caritate Mia’s Children. O seara de joi in care o mana de oameni si-au lasat treburile obisnuite si au facut lucruri frumoase. O seara de joi in care oamenii au lasat cotidianul si au intins o mana de ajutor.

Este un sentiment coplesitor… si te cuprinde asa o liniste sufleteasca pentru ca este o impacare cu tine, o noua sansa pe care ti-o dai tie in primul rand si este un ajutor de nemasurat pentru un suflet pur, curat, alb. In astfel de momente realizezi cat de mic esti in aceasta lume mare si din putinul tau imparti si celui de langa tine. Se spune ca “dar din dar se face Rai”.

Mia’s Children este o organizatie non-profit,  licentiata si acreditata in Romania, la baza careia sta un Vis:

Visul de a salva copiii si tinerii din Bucuresti si din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijati, abandonati sau abuzati.

Visul de a oferi acestora un mediu iubitor si incurajator.

Visul de a-i vedea devenind membri fericiti si sanatosi ai societatii romanesti, din punct de vedere fizic, emotional si spiritual.

In urma acestui eveniment, suma stransa a ajuns integral la organizatia Mia’s Children.

Parteneri:

Floraria Iris, Carrefour, Zepter, Zen Sushi, Bottega Tartufo, Micro Greens, Livrez Dragoste, The Storyalist, DJ U-Gin, PR Support – Monica Munteanu & Denis Radu

*Multumiri speciale lui Chef Henrik Sebok, pentru deosebitele lui capodopere culinare.

*Multumiri speciale lui Nicu Bocancea – Floral Designer, pentru infaptuirea unui decor floral magic, de poveste.

E important sa fii cunoscut in comunitatea ta pentru ca poti fi un exemplu, pentru ca poti mobiliza oamenii si poti schimba destine oferind tu insuti un exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *