Cum salvezi galaxia de doua ori? Afla din „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

Fascinanta poveste a eroilor improbabili care salveaza Universul revine pe marile ecrane odata cu„Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Cea mai recenta productie a studiourilor Marvel este plina de energie, culoare si umor spumos, avandu-i in centru pe Peter Quill (Star-Lord) si gasca sa de personaje excentrice, alaturi de care protejeaza Universul. Ei actioneaza asemeni unor mercenari, profitand de popularitatea si faima pe care au castigat-o dupa ce au salvat planeta Xandar.

Acest al doilea „volum”vine astfel in continuarea primului film „Gardienii Galaxiei”, apreciat de public pentru originalitatea si creativitatea sa unica, precum si pentru simpaticele personaje intergalactice.

 

Filmul „Gardienii Galaxiei Vol.2” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 5 mai 2017, fiind disponibil in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

 

Avand pe fundal melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”, „Gardienii Galaxiei Vol. 2” urmareste parcursul echipei in lupta lor pentru a-si pastra noua familie unita si pentru a deslusi misterul familiei lui Peter Quill. Dusmanii vechi devin noii aliati, iar personajele preferate din benzile desenate clasice vor veni in ajutorul eroilor nostri, extinzand Universul Marvel.

De la benzile desenate la un hit de box office cinematografic

Create de Arnold Drake si Gene Nolan, benzile desenate „Gardienii Galaxiei” au aparut in 1969, atunci cand echipa de eroi a secolului 31 a fost prezentata publicului. In procesul de expansiune a Universului Cinematografic Marvel, „Gardienii Galaxiei” a fost prima franciza adaugata pe langa productiile cu personajele deja cunoscute. Filmul a adus, de asemenea, o schimbare majora de ton si de stil, fiind complet diferit de alte francize, si devenind in scurt timp un succes de box-office in intreaga lume.

 

James Gunn isi aduce aminte de vara anului 2014, in care personajele au fost propulsate in cultura pop, spunand ca: „M-am simtit foarte implinit cand am vazut ca atat de multa lume rezoneaza cu personajele. La baza filmuluista acest grup de neadaptati, care isi unesc fortele si gasesc o modalitate de a ramane uniti. Cred ca acest lucru ii inspira pe foarte multi oameni. Am un sentiment minunat cand copiii vin la mine si imi spun ca iubesc filmul si ca parintii si bunicii lor il iubesc deopotriva. Aceste personaje au puterea de a conecta toate generatiile din intreaga lume, din Thailanda in America de Sud sau in Londra.”

 

In noul film, actorii se intorc in pielea personajelor unice, colorate si usor disfunctionale,venind cu o noua dinamica. Primul film a fost despre cum Gardienii au devenit o familie, iar in Vol.2 se pune accentul pe relatiile personajelor in interiorul acestei familii. Asa cum si James Gunn explica: „Acest film este despre cum personajele sunt o familie, iar sa fii o familie este mai dificil decat sa devii una. Este o poveste mult mai complicata. In primul film vorbim despre un grup de inadaptati care se unesc. Dar unde se indreapta cu acest lucru?”.

 

Vom afla impreuna pe 5 mai, atunci cand ne reintalnim cu „Gardienii Galaxiei”, in cinematografe. Va asteptam acolo, desigur.

 

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” este scris si regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) si produs de Kevin Feige.  In rolurile principale apar Chris Pratt („Jurassic World”) in rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) in rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel ii da glas micutului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *