Jaf cu stil

Go big or go home. Sau “Going in style”, un film fix pe gustul meu asa: inteligent, plin de umor, de adrenalina si cu rasturnari faine de situatie.

Jaf cu stil (Going in style)

Regia: Zack Braff

Distributia: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin

Distribuit de Freeman Entertainment.

Willie, Joe si Albert sunt prieteni de o viata. Disperati pentru ca nu isi mai pot plati facturile, caci fondurile lor de pensii sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare, cei trei prieteni decid sa riste tot pentru a jefui chiar banca din cauza careia au ramas fara bani. Asadar, go big or go home. Cand nu mai ai nimic de pierdut, oricat de nebuna pare aventura in care vrei sa pornesti, este cea mai buna alegere si este sansa ta sa schimbi lumea in bine. Lumea ta, doar lumea ta, pentru ca aici vorbim de oameni, nu de eroi care vor sa salveze Universul.

Cei trei sunt hotarati sa-si recupereze banii de pensie, nici mai mult, nici mai putin. Ei sunt oameni cinstiti, care au ajuns la o varsta respectabila, iar acum furia care creste in ei ii determina sa-si joace si ultima carte pentru a-si apara drepturile.

Planul pe care il dezvolta cei trei este indraznet, inteligent, antrenant si… cu stil, pana la urma. Un adevarat jaf cu stil, care m-a emotionat si amuzat totodata. Este o poveste reala, jucata cu onestitate si carisma. Mi-a placut mult faptul ca mi-a aratat ce se intampla dupa, dand astfel o nota de autenticitate acestei povesti.

Jaf cu stil este o comedie plina de energie si ironie, care se desfasoara intr-un ritm alert si care este capabila sa emotioneze si sa induioseze publicul de toate varstele. Pana la urma, cu astfel de situatii ne confruntam si noi, publicul. Si nu are cum sa te lase indiferent sau sa nu te puna pe ganduri. Pentru ca sistemul este plin de erori, iar bancile ne promit ceva, dar ceea ce ne ofera cu adevarat… este total altceva.

„Scenariul lui Ted Melfi are o multime de rasturnari de situatie amuzante si dezvaluiri surprinzatoare. El e un povestitor fantastic.” spune regizorul Zach Braff.

Sper sa ajung si eu la varsta lor si sa fiu la fel de… energica si inca in posesia simtului umorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *