Memogink amelioreaza fluxul sanguin si imbunatateste microcirculatia

 

Sanatatea porneste din interior si radiaza la exterior atunci cand  traim in echilibru. De aceea, este importanta invatarea semnelor pe care propriul corp ni le da pentru a-i oferi ceea ce are nevoie,  in cazul in care apar simptome precum maini si picioare reci, amorteala, cresterea in volum a picioarelor, sau chiar vindecarea lenta a ranilor. Astfel, Ropharma a lansat campania ,,Circulatie buna si drum cu prioritate cu Memogink”, prin care informeaza asupra pericolelor la care suntem expusi in cazul unei circulatii deficitare.

Circulatia din interiorul corpului uman este importanta pentru sanatatea psihica si intretinerea starii de bine a intregului organism. In momentul in care neglijam acest aspect, problemele care apar incep sa dezechilibreze tonusul. Unele dintre cele mai frecvente probleme de sanatate cauzate de circulatia precara a sistemului nervos si a celui circulator sunt: anemia, arteroscleroza, embolia, presiunea arteriala crescuta, varicele, colapsul circulator, edemele, trombozele, depresia, dementa etc. Aceste probleme nu tin cont de varsta sau sex, ci de modul in care avem grija sa le prevenim.

Studiile arata ca modul in care alegem sa traim voluntar si supunerea la diversi factori din societate ne controleaza sanatatea. Problemele legate de functionarea normala a sistemului circulator apar din motive variate, insa pot fi evitate sau controlate. Pierderile de memorie sunt unele dintre mai temute simptome intalnite odata cu inaintarea in varsta, insa pot influenta negativ si alegerile legate de alimentatie, excese, vicii, stres, depresie sau chiar lipsa somnului.

Memogink are prioritate atunci cand circulatia interna a organismului nu-si gaseste drumul!

Memogink este suplimentul alimentar care se comporta asemenea unui ,,politist rutier’’ al organismului sanatos atunci cand vine vorba de circulatia sangelui, oxigenarea creierului si sustinerea microcirculatiei si a fluxului sanguin. In plus, acesta ajuta la dilatatrea vaselor de sange si mentinerea presiunii arteriale normale, sustine functiile cognitive si ajuta la cresterea performantelor intelectuale, capacitatea de memorare si invatare, vigilenta, cresterea potentei, reducerea ametelilor si manifesta efecte pozitive in dereglarile circulatiei periferice.

Memogink este un produs natural, conceput pe baza de extract uscat din frunze de Ginkgo biloba – 80 mg, celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, dioxid de siliciu si stearat de magneziu. Acesta promoveaza buna functionare a sistemului circulator si a sistemului nervos.

Suplimentul alimentar MEMOGINK se recomanda in: deficiente ale memoriei de scurta durata, scaderea atentiei si a capacitatii de concentrare, ameteala, dureri de cap, acufene, hipoacuzie, lipsa de vigilenta, depresie, insomnii, arteriopatiile membrelor inferioare, insuficienta cerebrovasculara si refacerea dupa infarct.

Este contraindicat in caz de hipersensibilitate, leziuni cerebrovasculare in faza acuta, hipertiroidism, infarct miocardic acut, epilepsie, tratament actual cu antidepresive sau in cazul sarcinii si administrarii copiilor sub 14 ani.

Memogink se administreaza intern, cate o capsula de 80mg, de doua sau trei ori pe zi si poate fi gasit pe site (http://www.ropharma-healthcare.ro/) si in farmaciile Ropharma din toata tara.

 

 

Ropharma este o companie romaneasca ce functioneaza dupa un business integrat prin distributie a produselor farmaceutice si parafarmaceutice, comert cu amanuntul prin propria retea de farmacii, productie de medicamente, suplimente alimentare si lapte praf prin fabricile din Targu Mures, Chisinau si Dostat (jud.Alba) si servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sfantul Constantin din Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *