Primavara premiilor Monini

Cum prevenim astenia de primavara prin alimentatie corecta si echilibrata.

Odata cu venirea primaverii si cu schimbarile bruste de temperatura, care ne-au tot dat de furca in ultima vreme, organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzam in aceasta perioada stari de oboseala generala, insotite de slabiciune fizica si incapacitate de concentrare. Lipsa unui stil de viata sanatos, care sa cuprinda exercitii fizice si alimentatie diversificata, accentueaza starea de moleseala. Alimentele de primavara refac rezerva de antioxidanti si intaresc sistemul imunitar. Specialistii recomanda sa includem in alimentatia zilnica cel putin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni aparitia asteniei, anemiei si depresiei. Verdeturile de primavara fortifica organismul, ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in perioada rece si reduc nivelul colesterolului.

Corect este sa mancam variat in fiecare zi, iar o dieta echilibrata precum cea mediteraneeana ne ajuta sa beneficiem de nutrientii necesari unui stil de viata sanatos.

Totul se datoreaza uleiului de masline extravirgin, alimentul de baza al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunata, uleiul de masline da savoare mancarii, ii imbogaseste gustul si aduce organismului nutrienti esensiali in pastrarea imunitatii atat de necesare in acest anotimp. Ai putea include in meniul tau zilnic  uleiul de masline extra virgin Monini, ca sa te bucuri de sanatate si de o viasa de calitate!

Profita din plin beneficiile pentru sanatate ale uleiului de masline cu promotia Monini din magazine.

Pentru a ne bucura si mai mult de uleiul de masline extra virgin si de beneficiile sale, Monini ne-a pregatit o promotie de primavara, Primavara premiilor Monini, plina de surprize in fiecare zi. Intre 1 aprilie si 30 iunie cumpara orice produs Monini, intra pe /www.facebook.com/MoniniRomania si, pe baza numarului bonului fiscal inscris, poti castiga unul dintre premiile zilnice ale promotiei! Regulamentul de participare la promotie poate fi gasit pe www.facebook.com/Monini.Romania. In fiecare zi unul dintre participantii inscrisi va castiga un cos cu produse Monini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *