Lansare de carte “Iubirea de la A la Z”

Marti seara a avut loc la Zen Sushi Fusion lansarea cartii “Iubirea de la A la Z – alfabetul relatiilor”, de Andrei Vulpescu.

Am fost si eu prezenta sa aflu ce este iubirea. Voi avea ceva de studiat, pentru ca iubirea este atat de frumoasa si dureroasa, atat de simpla si complexa, insa cu siguranta voi gasi in acest alfabet al relatiilor raspunsurile mult cautate.

“Am avut emotii uriase. Desi sunt obisnuit cu interactiunea cu oamenii, de fiecare data am emotii mari. Insa sunt emotii frumoase, iar zambetul oamenilor care vin sa te sustina le transforma in incredere”, a spus bloggerul Andrei Vulpescu imediat dupa lansarea cartii “Iubirea de la A la Z – alfabetul relatiilor”.

 “Si de data aceasta este o carte formata din texte scurte, numai ca acum am gandit-o sub forma unui alfabet de trairi. Si cu bune si cu rele, asa cum se intampla in viata. Sper ca si de data asta, cei care vor alege sa o citeasca, sa se bucure de experienta unei lecturi interesante”, a adaugat autorul.

 

 Andrei Vulpescu este unul dintre cei mai influenti bloggeri de relatii din Romania. De mai bine de trei ani și jumatate, el trateaza problematica relatiilor interumane pe blogul sau: www.vulpescu.eu.

Anul trecut, el a lansat cartea “Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante“, care s-a vandut in peste 8000 de exemplare.

“A trecut un an de la prima carte si acum o luam de la capat. Mi se pare senzational ce se intampla. Daca mi-ai fi spus acum 5 ani ca voi ajunge sa fiu citit de atatia oameni, as fi spus ca e o gluma. Iata ca nu e. Este minunat atunci cand viata iti arata ca te poti reinventa oricand. Trebuie doar sa vrei si sa muncesti foarte mult. Acum, ca lansarea oficiala a avut loc, sper sa pot sa plimb Alfabetul si prin tara”, a mai spus Andrei Vulpescu.
Cartea “Iubirea de la A la Z – alfabetul relatiilor” a aparut la Editura Bookzone. 
Parteneri: Zen Sushi Fusion, Luxury, Via Viticola Sarica Niculitel, Cacharel Romania, Livrez Dragoste, DP Collection – L’elegance du temps, Social Agenda, Denis Radu & Friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *