Fit Mom in Action

Diana Stirbu preda antrenamente sportive individuale femeilor insarcinate

Daca te pregatesti sa devii mamica… Be a Fit Mom in Action si bucura-te de cele mai cool antrenamente pentru femei insarcinate predate chiar de o antrenoare insarcinata! Diana Stirbu, una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Romania, care se pregateste sa aduca pe lume un baietel, a lansat Fit Mom in Action, un program sportiv inedit pentru gravidute.

Fosta sportiva de performanta si instructor de peste 9 ani, timp in care a activat ca antrenor personal, tehnician nutritionist si antrenor de grup (aerobic, step aerobic, functional training, pilates, kangoo jumps), Diana Stirbu s-a pregatit intens pentru lansarea programului de antrenamente individuale dedicate femeilor insarcinate: “De peste un an jumatate incerc sa fac un copil. In aceasta perioada am mers la cursuri care sa ma ateste international sa lucrez cu gravidutele. Imi doresc sa schimb ideea invechita ca nu avem voie sa facem sport in timpul sarcinii sau ca trebuie sa mancam mai mult. Va invit sa ma insotiti in aceasta experienta. Promit ca o sa merite!”, spune Diana.

Sportul ajuta musculatura sa se dezvolte in mod armonios astfel incat sa ajute si la nasterea naturala: “Programul de antrenamente pentru femeile insarcinate este un mix intre toate exercitiile de baza, predate intr-o maniera speciala, prin care voi ajuta viitoarele mamici sa fie intr-o forma extraordinara in perioada sarcinii”, povesteste Diana Stirbu, prima femeie insarcinata din Romania care preda sport femeilor insarcinate.

Pe Diana o motiveaza numarul foarte mare al clientelor sale si o inspira rezultatele incredibile pe care le obtin impreuna.

“Am ales sa vin la acest program deoarece la celelalte nu ma puteam integra foarte bine. Fetele faceau cu totul altceva, eu nu aveam voie… era cu totul diferit”, spune Violeta, una dintre cursantele insarcinate ale Dianei Stirbu.

“Este foarte interesant, foarte util. Consider ca este important sa fim active tn timpul sarcinii. Cred ca ne va ajuta si in timpul nasterii si dupa. Diana stie exact ce trebuie sa facem, ce avem voie sa facem si am mare incredere in ea”, declara Simona, o alta tanara insarcinata care face sport cu Diana Stirbu.

Mai multe despre antrenamentele individuale dedicate viitoarelor mamici, pe dianastirbu.ro.

Comments

  1. Pingback: Fit mom in action - program de antrenament pentru femeile insarcinate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *