Cars 3

Cars 3, un film plin de momente amuzante si de aventura.

Distribuit de Forum Film Romania, din 16 iunie, in format 2D si 3D dublat.

Fulger McQueen, indragita masina de curse, este din nou pe marile ecrane. Si este alaturi de prietenii sai, bineinteles.

De aceasta data, la cursa Fulger este luat prin surprindere de o noua generatie de masini care pot prinde viteza mult mai repede si, din pacate, este eliminat. Curand, toti colegii sai de la curse sunt inlocuiti de aceste masini noi si puternice. Micutul nostru prieten insa nu vrea sa renunte asa usor si incearca sa revina in fruntea clasamentului. Pentru asta va avea nevoie de tot ajutorul pe care il poate primi din partea apropiatilor, si totodata va avea nevoie si de un plan.

Aici intervine o intrebare la care, intr-un moment al vietii, fiecare din nou ajunge sa se gandeasca: Lupti pana la capat sau renunti cand inca esti apreciat?

 

Pentru Fulger McQueen acum totul se rezuma la celebra cursa Piston Cup pe care isi doreste sa o castige, invingandu-i astfel pe cei din noua generatie. Pentru ca numarul 95 sa straluceasca va fi nevoie de multa ambitie, suflet si daruire.

Cars 3 spune o frumoasa poveste despre prietenie, curaj si ambitie. Mai mult, masinutele ne invata ca trebuie sa luptam din greu pentru ceea ce ne dorim in viata, chiar daca drumul pe care mergem este cu denivelari. Si sa nu renuntam la prima denivelare, sau a doua, ori a zecea. Sa luptam pana la final, pentru ca este visul nostru si meritam asta. Iar cel mai important este sa ne bucuram de drum, sa nu uitam de micile lucruri care ne fac viata mai frumoasa in cursa spre linia de sosire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*