Overdrive

Overdrive

Regia: Antonio Negret

Distributia: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Freddie Thorp, Clemens Schick, Abraham Belaga, Simon Abkarian

Distribuit de Vertical Entertainment.

Masini faine, peisaje de vis, adrenalina si multa aventura. Overdrive. Think fast, Drive faster. 

 

Masinile sunt vedetele acestui film, de la diverse modele de Porsche si BMW, pana la Jaguar si Ferrari. Ochii ne sclipesc la vederea acestor masini clasice si rare si parca visam sa conducem chiar noi o asemenea masina pe coasta Mediteranei.

Totul incepe cu un frumos Bugatti 1937 – editie limitata. Fratii Foster, Andrew (Scott Eastwood) si Garrett (Freddie Thorp), ambii pasionati de masini de colectie, fura superbul Bugatti de care am precizat anterior si se trezesc astfel in mijlocul unor oameni rai si periculosi. De aici, totul se transforma intr-o cursa continua.

Aflati in fata rivalitatii dintre cei doi mari interlopi, Jacomo Morier (Simon Abkarian) si Max Klemp (Clemens Schick), fratii Foster par a pierde orice speranta. Avem senzatia ca stim ce urmeaza sa se intample, insa nu este deloc asa. Previzibil pana la un punct, finalul filmului surprinde placut si abia astept continuarea.

 

Cum spuneam mai sus, masinile sunt vedetele acestui film, iar actorii sunt cumva mult in spatele lor. Nici Scott Eastwood si nici Ana de Armas nu m-au convins, nici macar prin dragostea lor. In schimb, mi s-a parut super dragalas Freddie Thorp, cred ca are potential si poate sa ne uimeasca in urmatorul Overdrive, dar nu numai.

M-au fascinat locurile superbe in care are loc actiunea filmului Overdrive. Deja ma gandesc sa ma reorientez cu privire la vacanta mea din aceasta vara-toamna. Marsilia este cu siguranta un loc in care imi doresc sa ajung… cat mai curand posibil.

 

Think fast (caci trebuie sa vezi acest film) and drive faster (catre cinema). Eu zic ca merita!! Este un film de vara, cu multa adrenalina, masini superbe si peisaje de vis. Vizionare placuta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*