Operatiunea “Cazinoul”

The House (Operatiunea “Cazinoul”)

Regia: Andrew Jay Cohen

Scenariul: Brendan O’Brien si A.J. Cohen

Distributia: Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Nick Kroll, Jeremy Renner, Allison Tolman, Michaela Watkins, Ryan Simpkins, Jessie Ennis, Rob Huel, Christina Offley, Rory Scovel, Lennon Parham, Cedric Yarbrough, Kyle Kinane, Andrea Savage

Din 7 iulie in cinematografe, filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Am avut o perioada in care jucam saptamanal poker. Vinerea seara ne strangeam acasa la un prieten si jucam poker pe bani. Sume modice sa ne intelegem, caci jucam mai mult pentru distractie, decat pentru bani. Apoi ieseam in club si ii cheltuiam. Imi amintesc si acum cum am riscat o data cu all-in si am castigat jocul. In viata daca nu risti, nu prea castigi. Iar daca risti si pierzi, e bine sa-ti asumi si sa inveti, pentru ca data viitoare musai sa castigi.

Operatiunea “Cazinoul”

Scott si Kate Johansen (Will Ferrell si Amy Poehler) risca totul pe o afacere ilegala, doar pentru ca fiica lor sa merga la facultatea mult visata. Go big or go home!

Alex (Ryan Simpkins) este o eleva model, care invata foarte bine si spera ca va obtine o bursa de la Primarie pentru a putea merge la facultate. Doar ca, Primaria ramane fara fonduri. Trist, dar atat de real. Operatiunea “Cazinoul” este o comedie spumoasa cu o poveste atat de simpla si de autentica, incat simti ca esti implicat chiar tu in actiune. De cate ori nu s-a intamplat sa auzim ca “nu sunt fonduri”. Indiferent ca era vorba de scoala sau de o marire de salariu, nu sunt fonduri… pentru noi, astia mici. Caci pentru altele, se gasesc intotdeauna.

Cu ajutorul prietenului si vecinului lor, Frank (Jason Mantzoukas), Scott si Kate Johansen se hotarasc sa deschida un cazinou ilegal, chiar in casa lui Frank. Pentru ca, nu-i asa, casa (The House) este intotdeauna castigatoare.

Operatiunea “Cazinoul” este o comedie reusita, care binedispune si care totodata ne invata sa luptam pentru tot ceea ce ne dorim in viata. Chiar si prin mijloace ilegale, daca altfel nu se poate. Nu aveam asteptari prea mari de la aceast film si iata ca am fost placut surprinsa si am ras mult.

cu Emil Calinescu

Daca nu poti invinge casa, fii tu casa!

Si… ar mai fi ceva: as vrea sa vad o continuare amuzanta cu “The Burner” si “The Butcher”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *