Spider-Man

Spider-Man: Homecoming (Omul-Paianjen: Intoarcerea acasa)

Regia: Jon Watts

Distributia: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

In cinematografe, filmul este distribuit de InterComFilm.

Spider-man este unul dintre cele mai cunoscute personaje din benzile desenate. Debutul sau cinematorafic in universal Marvel a fost in filmul Captain America, iar acum revine pe marile ecrane in rolul principal.

Peter Parker (Tom Holland) este un tanar obisnuit, timid de felul sau, care locuieste cu matusa sa Mary (Marisa Tomei). Peter ascunde un mare secret, si anume: super puterile omului paianjen. Dorinta sa cea mai mare este de a face parte din echipa razbunatorilor (alaturi de Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow, Thor) si incearca sa evolueze sub indrumarea lui Tony Stark (Robert Dowley Jr.), cunoscut ca Iron Man. Dupa experienta de care a avut parte alaturi de echipa razbunatorilor (Avengers), Peter crede ca este pedepsit si lasat sa pazeasca cartierul de rele, in loc sa participe la adevarate actiuni alaturi de eroi. Parker vrea sa se afirme, insa Tony incearca sa-l fereasca pe pusti de necazuri stiind ca nu este inca pregatit pentru aceasta etapa. Astfel, in momentul in care intra in peisaj Vulturul (Michael Keaton), un nou personaj malefic cu superputeri nebanuite, Peter considera ca este cea mai buna oportunitate de a se afirma si de a-i demonstra mentorului sau de ce este capabil Spider-Man.

In incercarea de a deveni erou, Peter se confrunta cu puterile sale pe care inca nu le stapaneste foarte bine, dar si cu cele ale dusmanilor pe care nu stie cum sa le infrunte. Va reusi eroul nostru sa demostreze de ce este capabil si sa salveze lumea? Pam Pam.

Spider-Man

O legenda, o poveste frumoasa, o versiune noua, cu un ton proaspat, modern si amuzant. Tom Holland se potriveste cel mai bine in rolul lui Spider-Man, dupa parerea mea. Mi-a placut mult, este tanar, carismatic si daruit universului super-eroilor. In plus, interactioneaza foarte bine in lumea din care nu a facut parte pana acum. Dar nici personajul negativ nu s-a lasat mai prejos si te va surprinde cu siguranta, asa cum m-a surprins si pe mine.

“Tom Holland are o inocenta de copil, pare stanjenit si impiedicat, dar cu o moralitate si un simt al dreptatii care-l definesc ca personaj.  Era impresionant sa-l vezi pe acest pusti cum reuseste sa fie el insusi si totodata sa aduca la viata un personaj.” sustine Watts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *