Interpretul Radu Gheorghe in Gradina TVR + concurs

Radu Gheorghe va invita in Gradina TVR, la comedia “Interpretul”

Sambata 22 iulie, ora 2030, in Gradina TVR, in cadrul programului “Teatru in TVR”, va invitam la spectacol! Sub egida “Teatru la Cinema”, intr-o reprezentatie unica, se va juca spectacolul de  comedie “Interpretul”.

Interpretul, o comedie bulevardiera, innobilata de traducerea maestrului Radu Beligan si adaptata si inmuzicalizata de Radu Gheorghe, beneficiaza de o carte de vizita demna de invidiat. Alaturi de Radu Gheorghe, “Interpretul” se va bucura de o distributie excelenta, Georgeta Ciocarlan si Razvan Popa.

Piesa Interpretul a fost scrisa de Tristan Bernard acum 100 de ani. De atunci, nu s-au schimbat prea multe in societatea noastra sau poate ca istoria chiar se repeta, iar ce traim noi acum e doar o copie actualizata a ceea ce s-a mai intamplat candva.

Personajul principal, Eugen, cauta de lucru si, in disperare de cauza, se angajeaza ca interpret la hotel, desi nu stapaneste nicio limba straina. Spre ghinionul lui si amuzamentul nostru, tocmai atunci vin din Anglia sa se refugieze acolo doi tineri indragostiti in incercarea de a se ascunde de tatal fetei, care, evident, ii urmareste si apare si el in hotel.

Felul in care traduce Eugen cererile clientilor duce la incurcaturi care mai de care mai comice.

Oare va gasi personajul principal din piesa solutia de a iesi din toate incurcaturile in care singur s-a bagat?

Oare cunoscand mai multe limbi, poti comunica mai usor si cu mai multi oameni?

Oare spectatorii vor invata ceva din aceasta comedie muzicala?

La toate aceste intrebari doar publicul va putea raspunde vizionand spectacolul  Interpretul. Eu va mai spun atat: am ras cu lacrimi la acest spectacol si l-as revedea oricand cu mare drag. Antreneaza, relaxeaza si amuza copios.

 

 

Biletele se pot rezerva prin telefon la 0310051620.

Achizitia biletelor se poate face online, de pe www.teatrulacinema.ro  sau direct de la casieria amenajata la intrarea din Calea Dorobanti 191, sector 1, in zilele de sambata si duminica, intre orele 10:00 – 11:00 si 19:30 – 20:30.

Pretul unui bilet este 39 de lei.

 

#concurs

Avem de oferit o invitatie dubla la acest spectacol. Ce trebuie sa faci pentru a castiga invitatia?

Lasa un comentariu cu raspunsul tau la intrebarea: Unde si cand va avea loc comedia “Interpretul” cu marele actor Radu Gheorghe?

Da like paginii de facebook Teatru la Cinema si lasa in comentariu si utilizatorul de facebook cu care ai dat like. (verificam, sa nu trisezi!)

 

Concursul se va incheia joi, 20 iulie, la ora 12.00; iar castigatorul o sa fie ales de random.

Succes!

 

Comments

  1. Post
   Author
 1. Iulia

  Spectacolul va avea loc in gradina TVR ,pe data de 22 iulie 2017,ora 20.30.Numele de utilizator cu care am dat like este Iulia Iulia

  1. Post
   Author
  2. Post
   Author
   Raluca Uluiteanu

   Felicitari, Iulia. Invitatia este a ta. Avem rugamintea sa ne raspunzi la mailul primit, pentru confirmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*