Fantastica aventura din Oz

Fantastic journey to Oz (Fantastica aventura din Oz)

Indragitele personaje din “Vrajitorul din Oz” revin pe marile ecrane pentru cei mici intr-o noua si fantastica aventura, distribuita de Vertical Entertainment. Leul, Omul de Tinichea si Sperietoarea dau de bucluc si de aceasta data cand maleficul “ vrajitor” Urfin – impreuna cu armata sa de soldati de lemn – incearca sa puna stapanire pe intreg regatul Oz.

Dar in ajutorul lor apare pe neasteptate o mica eroina.

Nepoata indragitei Dorothy gaseste in dulapul acesteia pantofii fermecati, care o poarta direct in tinutul fermecat. Il avem pe marile ecrane si pe indragitul catelus Toto, la randul sau “nepotul” catelusului lui Dorothy. Amuzant, vesel si dornic de aventura, Toto are propriul lui farmec.

Povestea nu ne lasa sa ne plictisim, avem parte de intorsaturi de situatie, de planuri de evadare care sunt date peste cap, insa eroina noastra nu se lasa asa usor si cu ajutor din partea noilor sai prieteni incearca din rasputeri sa aduca veselia inapoi in tinutul fermecat.

Fantastica aventura din Oz

Este o animatie vesela, colorata, plina de aventura si totodata o lectie de curaj si prietenie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Nu este atat de fantastica cum ma asteptam si nici nu are cum sa se ridice la nivelul unei povesti clasice si mult indragite de toata lumea. Insa pentru mai bine de o ora m-a facut sa ma simt din nou copil si asta este un lucru bun. Intr-o lume aflata in continua miscare, sa nu uitam sa radem si sa fim copii, sa ne bucuram de lucrurile frumoase si sa traim numeroase aventuri colorate este ceea ce trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*