Servetele micelare NIVEA, ingrijirea completa la pachet pentru o vacanta cocheta!

Recunoaste! Si tu ti-ai pregatit deja bagajul imaginar pentru orice eventuala calatorie. Al meu este intotdeauna pregatit, pentru ca iubesc sa calatoresc, dar cum nu sunt o fire spontana, e bine sa stiu ca am eu lucrurile sub control.

In cazul in care apare o escapada la mare sau la munte pentru cateva zile, trebuie sa fii pregatita cu toate cele necesare: haine, incaltaminte si produse de ingrijire. Decat sa te surprinda, mai bine asigura-te ca outfitul de baza este in ordine, nu-i asa? De ingrijire se ocupa NIVEA, cu servetelele micelare 3 in 1. Acestea asigura nevoile principale ale tenului: demachiere, curatare si hidratare. In plus, ocupa un spatiu foarte mic in valiza! Iar cum mie nu imi place sa plec in calatorii cu bagaje multe, este solutia ideala.

Imbogatite cu apa micelara NIVEA si vitamina E, servetelele micelare 3 in 1 curata tenul in profunzime si indeparteaza usor machiajul, chiar si pe cel rezistent la apa, protejand in acelasi timp genele.

Apa micelara este recunoscuta pentru beneficiile de necontestat, fiind o solutie pe baza de micele care capteaza machiajul, resturile de sebum si alte impuritati, fara a mai fi nevoie de apa tonica sau de clatire.

Foloseste servetelele micelare 3 in 1 de la NIVEA si ai grija de tenul tau in vacante, mai ales ca pielea este mai expusa la soare, vant si praf. Sunt cea mai rapida solutie pentru o demachiere delicata, fara batai de cap. Tenul ramane curat, catifelat si pregatit sa respire aerul de vacanta odata cu tine!

 

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial. (Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.)

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*