Amityville: Trezirea la viata

Amityville: Trezirea la viata

Regia: Franck Khalfoun

Distributia: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Jennifer Jason Leigh, Mckenna Grace

Din 28 iulie in cinema, distribuit de InterComFilm Distribution.

Pe marile ecrane revine Amityville, un film bazat pe o poveste cutremuratoare ce zguduia America in anii 1970. Abia se mutasera in casa noua si aveau visuri mari pentru viitor, cand un tanar isi impusca sotia si copii, tarziu in noapte. Acesta a declarat ca anumite “voci” din acea casa i-au cerut acest lucru. Casa a fost scoasa la vanzare, dar nimeni nu a indraznit sa se mute acolo avand in vedere povestea din spatele acestui camin.

Pana intr-o zi cand Belle ( Bella Thorne) se muta chiar in aceasta casa, impreuna cu mama sa, sora mai mica si fratele ei geaman. Fratele ei este in coma si familia este nevoita sa economiseasca bani pentru asistenta medicala a baiatului. Si iata ca, dupa mai bine de 40 de ani, acesta casa devine din nou scena fenomenelor paranormale si a vocilor care iti dau fiori.

La scurt timp dupa mutare, casa “prinde viata” si aici incep sa se petreaca tot felul de fenomene inexplicabile. Chiar si James isi revine in mod miraculos din coma. Speriata de sentimentul straniu pe care il are, Belle cauta sa descopere istoria si trecutul acestei case. Cand afla, Belle incearca din rasputeri sa-si convinga mama ca ceva nu este in ordine. Dar lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand aceasta realizeaza ca James este treaz doar pentru ca este posedat.

Oare va reusi Belle sa-si salveze fratele si familia sau vor avea un sfarsit tragic?

Desi posedarile si casa bantuita sunt un cliseu, avem parte de mult suspans, de aparitii stranii si de momente care ne tin cu sufletul la gura. Toate in noua productie Amityville.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *