Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire vine din 4 august in cinematografele din Romania si are la baza romanul grafic “The Coldest City”, de Antony Johnston.

Distribuitor: Vertical Entertainment

Regia: David Leitch

Distributia: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella

 

 

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Un spion MI6, Lorraine Broughton (Charlize Theron) – cel mai bun agent al serviciilor britanice – este trimisa in Berlin sa rezolve o problema de siguranta nationala. Agenta incearca din rasputeri sa isi pastreze acoperirea si sa duca la bun sfarsit misiunea, insa acest lucru este foarte greu atunci cand nu poti sa stii in cine sa ai incredere, caci tradarea intre oamenii de legatura este frecvent intalnita.

Actiunea are loc in anul 1989, cu doar cateva zile inainte de caderea Zidului Berlinului, iar Lorraine este singura in acest oras care traverseaza o grea incercare si este urmarita indeaproape de agenti francezi si americani. Siguranta nationala este pe mainile agentei, misiunea de recuperare a unei liste cu nume este foarte importanta si agenta se foloseste de toate atuurile pe care le detine, atat cele fizice cat si cele dobandite ca spion MI6, pentru a incheia cu bine misiunea.

Este foarte interesant faptul ca toata aceasta poveste este prezentata in paralel cu modul in care agenta Lorraine relateaza desfasurarea misiunii in fata superiorilor sai, dupa terminarea acesteia. Atomic Blonde: Agenta sub acoperire este un film captivant, care prezinta o perioada sangeroasa din istoria Berlinului si o lume a agentilor secreti in care supravietuieste cine poate. Cine nu a visat in copilarie sa devina spion?? Iata ca vedem in acest film o latura nu tocmai placuta a vietii de agent secret si ce bine ca este doar pe marele ecran, nu o traim pe propria noastra piele.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire Charlize Theron este puternica si senzuala, captandu-ne privirea imediat; iar filmul impresioneaza prin casadorii, lumini, tensiune si scene de lupta, precum si prin coloana sonora magnifica. De vazut! Vizionare placuta!

 

Comments

  1. Pingback: Concurs Atomic – Raluca Uluiteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *