Cum a fost la Summer Fashion Gala

Cum a fost la SUMMER FASHION GALA 2017

Marti, 1 August 2017, a avut loc Summer Fashion Gala, un eveniment organizat de Manifesto Events&PR si Alin Galatescu, in cadrul unei locatii de poveste, Gradina Palatului Ghica Tei.

A fost o gala de moda inedita, prezentata intr-o atmosfera deosebita. Colectiile designerilor si brandurilor selectate au fost creative si au surprins invitatii prin stil, eleganta ori culoare.

Designerii si brandurile care au incantat audienta au fost: Aleha Toncea, Andreea Veneciuc, Adis Efect by Adriana Mandreanu, Anki Permoda, Alice Design, IzaVan Dee, L’Atelier Couture by Loredana Ciangau, Montiago by Liliana Fenechiu, Marie Ollie, Oana Nutu, Stada Boutique by Georgiana Stavrositu si Tezyo by Otter Distribution.

Nu stiu ce colectie sa spun ca mi-a placut mai mult si mai mult. Fiecare designer a avut ceva aparte, ceva care a atras atentia intr-un fel sau altul. Au fost cateva tinute pe care m-as vedea purtandu-le in anumite ocazii, pe unele doar pentru culoarea lor verde, pe altele pentru aspectul lor unic si croiala distinsa. Poate la urmatorul eveniment, cine stie…

Am aflat ca se pregateste o gala surprinzatoare pentru sezonul urmator. Sunt foarte curioasa ce va urma. Evenimentul urmator va avea loc in luna noiembrie a acestui an, intr-o locatie cel putin la fel de frumoasa cum a fost aceasta.  Abia astept sa mai vad niste prezentari faine de moda.

Summer Fashion Gala

Sute de invitati au fost prezenti la Summer Fashion Gala. Vedete, jurnalisti, bloggeri de moda ori generalisti, dar si iubitori de frumos. Cu totii au admirat cele mai recente colectii ale celor 12 designeri consacrati pe plan national si international.

Un moment special a fost atunci cand organizatorii Summer Fashion Gala au anuntat ca sustin Campania pentru recuperarea copiilor cu autism, campanie initiata de Asociatia Help Autism. (Asociatia are in grija peste 500 de copii cu probleme.)

In luna aprilie a avut loc primul eveniment din cadrul conceptului #AllSeasons Fashion Gala, si anume: Spring Edition la Gradina Botanica. All Seasons Fashion Gala reprezinta un concept inedit, care isi propune sa devina un eveniment de interes major al modei autohtone. Sa ne vedem cel putin la fel de frumosi si buni in noiembrie.

Multumesc Manifesto Events&PR si Alin Galatescu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *