O noapte de pomina

Fun Mom Dinner (O noapte de pomina)

Cu: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott, Rob Huebel, Adam Levine

Regia: Alethea Jones

Scenariul: Julie Rudd

Distribuit de Ro Image 2000 si Prorom.

O noapte de pomina

O comedie spumoasa cu si despre patru mamici super dedicate: Kate, Jamie, Melanie si Emily. Kate este mamica a patru copii si incearca din rasputeri sa profite de relaxare si de liniste ori de cate ori poate, Melanie este “sufletul petrecerii” gata oricand de putina distractie si voie buna, Jamie este o mamica singura si dedicata care incearca sa revina in “lumea intalnirilor”, iar Emily este o mamica linistita, foarte dedicata copiilor sai, dar care trece printr-o perioada mai grea in casnicie.

Fiecare dintre cele patru mamici are o poveste, iar in spatele evadarii lor sta dorinta de a iesi din rutina, de a face ceva si pentru ele, de a se relaxa pur si simplu. Astfel incat, ele se hotarasc sa petreaca o seara linistita in oras, ca fetele, la un pahar de vin si o cina buna. Desi seara incepe dezastruos, “mamicile” se destind cu ajutorul acoolului si incep sa petreaca ca in tinerete, sa danseze, sa rada de toate problemele zilnice si sa se simta cu adevarat bine, poate chiar prea bine. Insa adevaratele peripetii incep atunci cand una dintre mamici dispare din club cu barmanul si nu mai este de gasit. Prietenele sale incearca din rasputeri sa o gaseasca si altfel ajung sa traiasca cea mai tare aventura din viata lor.

O noapte plina de peripetii si de culoare, pe care fetele nu o vor uita vreodata si pe care cu siguranta o vor repeta. Te provoc sa traiesti si tu aceasta noapte de pomina la cinema, caci merita. Eu am ras foarte mult, mamicile sunt adorabile, iar aventurile prin care trec le fac sa fie de doua ori mai simpatice in ochi publicului.

Viata este destul de scurta pentru a te stresa la serviciu sau acasa, iar acest film vine cu mult umor sa ne deschida ochii, sa ne aminteasca sa ne distram si sa traim in armonie. Oricat esti de dedicat unui proiect sau unei familii, ai nevoie si de timp doar pentru tine, de mici pauze relaxante, de putina liniste doar pentru sufletul tau. Caci altfel, fara echilibru in viata noastra, atunci cand ajungem sa avem un moment doar al nostru se poate sa scapam lucrurile de sub control. Sa invatam sa ne distram responsabil, pai nu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *