Evenimentul de lansare a animatiei Nut Job 2: Goana dupa alune

Marti seara la Grand Cinema & More a avut loc evenimentul de lansare a animatiei “Nut Job 2: Goana dupa alune”.

Adelina Pestritu si CRBL au dublat vocile a doua dintre personajele principale din animatie, respectiv veverita Andie si artagosul soricel alb, Mr. Feng. Cei doi au fost si starurile evenimentului, unde au facut poze cu invitatii si au participat la jocuri alaturi de cei mici. Alte vedete care au venit la eveniment sa vada filmul sunt Roxana Ciuhulescu, Roxana Iliescu, Adora si Irina Nistor.

A fost un eveniment dragut, vesel si plin de energie. Copiii s-au jucat cu veverita Surly si cu soricelul Buddy, au dansat, au colorat, dupa care au intrat voiosi in sala, nerabdatori sa vada o noua aventura in cautare de alune.

Nut Job 2: Goana dupa alune

Despre personajul sau si despre experienta rolului sau in animatia “Nut Job: Goana dupa alune”, CRBL a declarat cu entuziasm: “Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasa atunci cand a aflat ca interpretez un soricel caruia ii poti spune ca este oricum numai dragut nu si asta pentru ca face numai traznai. Sunt un soarece de distrugere in masa. Cum Mr. Feng scapa basma curata din toate situatiile, pot spune ca ma regasesc in personaj.”.

 

La randul ei, Adelina Pestritu vorbeste despre experienta pe care a avut-o in goana dupa alune: “Personajul Andie m-a cucerit iremediabil si am stiut din start ca ma potrivesc cu acest rol. Experienta de a fi in studio m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa-mi dezvolt latura actoriceasca si poate in viitor sa dezvolt o cariera in acest sens. Sper sa placa tuturor personajul pe care il interpretez.”

Cand vine vorba despre asemanarile dintre ea si Andie, Adelina Pestritu recunoaste ca are foarte multe lucruri in comun cu personajul caruia ii da voce: “Veverita Andie ma descrie exact asa cum sunt eu in viata de zi cu zi: joviala, in acelasi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Imi plac foarte mult dulciurile, in special bomboanele cu alune”, a concluzionat actrita.

Nut Job 2: Goana dupa alune

Nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile.

Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.

Distribuita de Vertical Entertainment, animatia Nut Job 2: Goana dupa alune ajunge in premiera pe marile ecrane din tara incepand cu 25 august.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *