Spectacolul Demnitate, in curand la Cinema PRO

Teatrul Avangardia aduce in premiera nationala un thriller despre prietenie si loialitate.

Demnitate

de Ignasi Vidal

Regia: Ignasi Vidal

Distributia: Marius Manole, Serban Pavlu

Pe 30 septembrie de la ora 20:00, la Cinema PRO.

Personajele principale sunt doi politicieni care au pornit impreuna la drum, uniti de aceleasi idealuri, intr-un partid care promova schimbarea intr-o societate din ce in ce mai dezamagita de clasa politica.

Foarte buni prieteni inca din adolescenta, cei doi au ales cai diferite pentru a-si atinge obiectivele. Francisco (Marius Manole), liderul partidului si-a construit o imagine publica de cetatean onest si este candidatul favorit la functia de prim-ministru. Alejandro (Serban Pavlu), cel raspunzator cu organizarea in cadrul partidului, vizeaza postul de vice prim-ministru, iar companiile listate la bursa sprijina candidaturile celor doi. S-ar putea spune ca Francisco este imaginea, iar Alejandro cel care se ocupa de lucrurile administrative.

Spectacolul Demnitate vorbeste despre coruptie si ne arata diferenta intre ceea ce se vede in media si ceea ce se intampla de fapt in biroul unui politician. Spectacolul este o dezbatere intre cei doi prieteni inseparabili candva, care acum se situeaza pe pozitii morale divergente.

Protagonistii trebuie sa decida, intr-un moment critic in viata lor, ce este mai important pentru ei: loialitatea fata de prieten sau demnitatea individuala? Ce sa tradeze: prietenul care i-a insotit pana in acel moment sau ideea care a stat la baza celor mai adanci convingeri ale lor?

 

Eu sunt foarte curioasa de acest spectacol si abia astept sa-l vad. Ne vedem pe 30 septembrie!?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *