Memogink scade riscul de accident vascular cerebral

Majoritatea persoanelor pot fi predispuse unui accident vascular cerebral, insa anumite categorii, precum varstnicii, sportivii si cei care lucreaza sub soare in zilele caniculare sunt mult mai afectati. Memogink, datorita extractelor naturale din compozitie, scade riscul de accident vascular cerebral, prin oxigenarea creierului si imbunatatirea microcirculatiei.

 

Un raport din publicatia Stroke arata ca 70% dintre pacienti care au suferit cu accident vascular cerebral (AVC) nu ştiu ce li s-a intamplat şi mai putin de 30% dintre ei s-au adresat unui medic in primele 24 de ore pentru a primi tratament.

Riscul de accident vascular cerebral creste cu varsta, dar se dubleaza cu fiecare decada dupa 55 ani. Cel putin 66 de procente din toate persoanele cu AVC au varsta de 65 de ani sau mai mult. Cand vine vorba de rasa, americanii de culoare si hispanici au un risc mai mare decat persoanele de alte rase.

In cazul sexului, accidentul vascular cerebral este mai frecvent la barbati decat la femei pana la varsta de 75 ani, dar dupa aceasta varsta femeile sunt mai afectate. La toate varstele, mai multe femei decat barbati decedeaza din cauza unui AVC . De asemenea, si  istoricul familial conteaza cand vine vorba de  risc, fiind  mai mare daca un parinte, un frate sau o sora a avut un accident vascular cerebral sau un accident ischemic tranzitor. Iar de la sine inteles, prezenta in trecut a unui accident vascular cerebral sau a unui accident ischemic tranzitor trage dupa sine un alt posibil accident vascular.

Stresul de la locul de munca, dar si stilul de viata haotic, ii fac chiar si pe tineri sa fie predispusi la accidentul vascular cerebral. Acest lucru ar trebui sa traga un semnal de alarma, si sa ii faca pe oameni atenti, indiferent de varsta, la simptomele pe care le-ar putea avea.

Cand organismul ne da un semnal de alarma?

Simptomele care apar in cazul unui accident vascular cerebral pot fi: amortirea brusca a fetei, bratelor sau picioarelor, mai ales pe o parte a corpului, dificultati in vorbire şi intelegere, tulburari de vedere, ameteala, pierderea echilibrului, dificultati motorii şi dureri de cap severe.

Memogink te ajuta sa previi riscul de accident vascular cerebral

Ceea ce este important de stiut in cazul accidentelor vasculare este ca durata timpului in care pacientul ajunge la spital este vitala, asa ca recunoasterea semnelor care indica debutul unei astfel de probleme este necesara.

Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sanatate de cel putin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulatiei sangvine, astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen şi glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale, favorizeaza un bun echilibru mental şi ajuta la mentinerea performantelor mentale la persoanele in varsta. Au actiune antioxidanta incetinind procesele de imbatranire celulara. Activeaza circulatia sangelui la nivelul extremitatilor, dilata vasele de sange, creşte rezistenta vasculara (efect venotonic).

Memogink de la Ropharma scade riscul de AVC ischemic, datorita extractului uscat de frunze de Ginko biloba. Cu un complex de peste 40 de ingrediente naturale active in compozitia sa, cele mai importante fiind antioxidantii (flavonoide si terpenoide), Memogink sustine oxigenarea creierului, creste performantele intelectuale, dar si capacitatea de memorare si invatare, ameliorand fluxul sanguin si imbunatatind microcirculatia si totodata intareste sistemul imunitar.

De asemenea, pentru a reduce semnificativ riscul unui atac vascular cerebral ar trebui sa se intreprinda urmatoarele actiuni: renuntarea la fumat, limitarea consumului de alcool, regimul alimentar bogat in fructe şi legume, pastrarea in limite normale a greutatii corporale, controlul regulat al glicemiei şi a tensiunii arteriale, precum şi mişcarea zilnica.

 

Ropharma este o companie romaneasca ce functioneaza dupa un business integrat prin distributiea produselor farmaceutice si parafarmaceutice, comert cu amanuntul prin propria retea de farmacii, productie de medicamente, suplimente alimentare si lapte praf prin fabricile din Targu Mures, Chisinau si Dostat (jud.Alba) si servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sfantul Constantin din Brasov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *