Asasin American

Asasin American (American Assassin)

Regia: Michael Cuesta

Distributia: Dylan O’Brien, Michael Keaton

Scenariul: Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwich

Bazat pe romanul lui Vince Flynn

Distribuit de Vertical Entertainment

 

Mitch Rapp (Dylan O’ Brien)  este un tanar obisnuit care se bucura de vacanta alaturi de iubita sa. Insa o neasteptata tragedie il schimba total. Iubita lui este omorata pe plaja, alaturi de multi alti oameni nevinovati, de niste teroristi. Mitch reuseste sa scape si este hotarat sa se razbune, astfel ca acesta este determinat sa isi schimbe complet viata, se antreneaza si incearca sa se infiltreze printe teroristi, cu scopul de a-i omora pana la ultimul.

Nu este deloc usor, pentru ca aceasta grupare este una foarte periculoasa si risca sa fe omorat. Si iata ca atunci apare propunerea celor de la CIA  de a fi recrutat intr- un program operational de elita. Zis si facut, propunere acceptata.

Dorinta de razbunare ii da putere, insa il pune si in pericol, caci Mitch neglijeaza ordine directe si actioneaza pe teren fara acoperire. Dar raufacatori cu planuri malefice sunt peste tot, astfel incat Mitch este implicat intr-o misiune de recuperare foarte imporanta. Va reusi acesta sa-si infraneze dorinta de razbunare si sa nu fie ucis din cauza furiei sale sau din contra furia il va ajuta sa lupte pana in panzele albe?

“Asasin American” este un altfel de thriller de spionaj. Un film plin de tensiune care va va tine cu sufletul la gura, va garantez. Si cel mai important, tensiunea este bine dozata pe parcursul actiunii. Mi-a placut mult filmul.

Totodata, Asasin American este si un film din care avem ceva de invatat. Stan Hurley (Michael Keaton) trainer CIA spunea: “Niciodata, dar niciodata, sa nu lasi lucrurile sa devina personale!”. Este un bun sfat pentru a ne trai viata in armonie. Sau poate, din contra, pentru unii atunci cand lucrurile devin personale, merg mult mai bine si reusesc sa obtina ceea ce isi propun.

 

Michael Cuesta spune: “Aceasta este povestea originii lui Mitch Rapp, pe masura ce se transforma dintr-un barbat care cauta sa se razbune intr-un profesional care actioneaza cu un simt dezvoltat de justitie. Dylan are un farmec foarte contemporan ca star de filme de actiune din acest mileniu si cred ca publicul va fi incantat de modul in care interactioneaza cu Michael Keaton care nimereste la perfectie personalitatea de tip dur a lui Hurley ca un John Wayne al secolului XXI.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *