Concursul “Design young.LILIAC’s New Label”

Pentru ca este tanar si nelinistit, cool si mereu in pas cu moda, young.LILIAC isi schimba eticheta in fiecare an. Daca esti designer sau ilustrator, poti fi TU cel care creeaza “tinuta” young.LILIAC pentru anul acesta!

Cum suna asta!? Eu oftez acum, caci nu ma pot inscrie in concurs pentru ca nu sunt designer, sunt blogger. Dar e bine si asa, avand placerea pe aceasta cale sa te invit sa fii creativ si sa participi la concurs.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la hello@liliac.com in perioada 18 Sep- 16 Oct. 2017, cu o singura propunere grafica, care sa se potriveasca celor 3 sortimente young.LILIAC (Fruity, Fresh, Light Rose), adica sa poata fi adaptata ulterior in trei culori (portocaliu, albastru, mov).

 

Sunt pregatite 4 super premii ce constau in bani, multe sticle de young.LILIAC pe care sa le consumi impreuna cu prietenii tai, vizite la Crama Liliac si alte surprize! Regulamentul il poti citi aici.

 

De-a lungul celor 5 editii de concurs, diversi tineri talentati, pasionati de grafica au fost desemnati castigatori. Avem mai jos o scurta trecere in revista a etichetelor care le-au adus premiul cel mare si pe care young.LILIAC le-a purtat cu mandrie de-a lungul anilor.

 

  • LILIAC Fruity (portocaliu) – fructat si jucaus, cu arome de piersica
  • LILIAC Fresh (albastru) – energic si cu aciditate ridicata
  • LILIAC Light Rose (mov) – aciditate medie si arome de fructe rosii

 

Anul acesta, young.LILIAC isi asteapta cu nerabdare noua eticheta. Poti fi chiar TU castigator. Perioada de inscriere in concurs 18 Septembrie – 16 Octombrie. Toate premiile vor fi desemnate pe 25 Octombrie.

Spor la creatie si succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *