Home Again

Home Again sau “Cum sa faci ca s-o desfaci? ”

Regia si Scenariul: Hallie Meyers-Shyer

Cu: Reese Witherspoon, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Pico Alexander, Lake Bell, Michael Sheen, Candice Bergen

Distribuit de Ro Image 2000.

Home Again ( Cum sa faci ca s-o desfaci ?) este o comedie spumoasa a vremurilor noastre, in care toate lucrurile sunt complicate doar pentru ca asa le facem noi sa fie, in care lucrurile sparte nu mai pot fi asa de usor refacute, in care graba zilnica ne face sa uitam de unele lucruri importante din viata noastra.

In rolul principal este Alice Kinney ( Reese Winterspoon) o tanara mama a doua fetite superbe, recent separata de sotul ei, care isi regaseste ( sau cel putin asa crede ea) linistea inapoi in orasul natal. Cum incearca sa scape de toate grijile si framantarile, aniversarea ei pare a fi prilejul perfect pentru o noapte nebuna. Petrecerea scapa de sub control si Alice are parte de noi  prieteni: trei tineri aspiranti la o viata in industria filmului, lefteri si in cautarea unui acoperis deasupra capului. Cei trei tineri se dovedesc a fi de mare ajutor atat in casa, cat si pentru alinarea sufletului, devenind rapid parte din familie. Intre Alice si unul din cei trei tineri simtim o chimie ce se transforma intr-o idila romantica, dar care aduce cu sine un adevarat dezastru.

Uneori avem nevoie de cineva care sa ne aminteasca ceea ce avem bun in noi, care sa ne incurajeze si motiveze sa mergem mai departe pe drumul pe care il dorim. Asa se intampla si in viata lui Alice. Nesiguranta ei este mult prea mare, asadar fiecare din cei trei tineri contribuie la dezvoltarea si echilibrul ei, la recastigarea increderii in sine si reinventarea acesteia.

Reese Witherspoon straluceste in rolul lui Alice, rade, danseaza si este extraordinar de credibila in rolul de mama cu toate nemultumirile, grijile si nebuniile ei. Michael Sheen in rolul sotului este foarte simpatic, iar cei trei tineri (Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Pico Alexander) sunt carismatici si sper sa-i revad curand pe marele ecran in roluri tot mai frumoase si antrenante.

Home Again este o comedie care te va bine dispune.Totodata, Home Again ne ofera o lectie frumoasa de viata. Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu. Orice persoana, indiferent de varsta, are dreptul la un nou inceput si la noi perspective, chiar daca acestea nu se vad de la bun inceput. Uneori este nevoie de timp pentru a intelege anumite lucruri, asa cum uneori este nevoie de o reinventare, indiferent de varsta, sex ori statut social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*