Inelul de logodna – ales impreuna sau nu?

Se spune ca inelul de logodna este cadoul suprem pe care il asteapta orice femeie ce se simte iubita. Este acel moment in care se simte implinita deplin, acel moment de apogeu al relatiei. Cu toate acestea, un astfel de moment implica si provocarea de a gasi inelul perfect. Cum poate fi mai bine – ales impreuna pentru ca viitoarea logodnica sa fie pe deplin multumita sau ales dupa bunul plac de catre cel care se supune unor reguli clasice si alege un inel ce spera sa ii fie si bun aliat?

Alegerea inelului de logodna este fara doar si poate acel moment in care simtul estetic trebuie sa fie pus in joc. Mai mult decat atat, se implica si un aspect financiar, un simt intuitiv de a alege ceva ce ar putea sa placa reprezentantei feminine. Departe de clasica situatie, cand asa spun regulile de demult ca un inel de logodna cu diamant este de ales, ca asta este in sarcina barbatului, viata moderna s-ar putea sa schimbe ceva mentalitati.

Momentul de logodna, altfel decat clasic

Parca intr-un mod tacit si subtil cei doi ce doresc sa se logodeasca stiu ca urmeaza acest pas. Asa ca nu este nimic anormal in a se vorbi deschis despre asta. Desigur, femeile sunt cu atat mai  mult impresionate cand observa si efortul depus in a le surprinde cu un inel pretios. Exista asadar, in mare parte, 2 situatii:

  1. Logodna clasica

Ar fi bine sa mergi pe ideea de inel cu diamant, tocmai pentru a compensa daca este cazul cu faptul ca alegi un tip de inel ca si design care se prea poate sa nu fie totalmente pe gustul ei. Daca va definiti ca fiind clasici in astfel de aspecte, ar fi bine ca numai el sa aleaga inelul si sa faca din asta o surpriza de proportii.

Un sfat ideal in astfel de cazuri se refera la faptul ca bijuteriile viitoarei logodnice pot fi sursa de inspiratie. Alegerea marimii este mai usoara astfel si poate si tonul metalului se poate intui cu mult mai bine prin comparatie cu ceea ce poarta in mod obisnuit. Tonul? Da, pentru ca aurul poate avea variatii de culoare de la cel alb la clasicul galben, poate fi si roz, cu tenta lucioasa, mata etc.

  1. Logodna atipica

Pentru cei care trec de stereotipuri, alegerea inelului poate fi acel moment in care cei doi se bucura impreuna de simbolul dragostei. Fara rezerve si limite, va conta mai mult partea de intrebare oficiala si de creare a unui eveniment din asta.

Atentie, asta nu inseamna ca misiunea de alegere a inelului este una mai usoara. Surprinzator sau nu, femeile sunt cu mult mai indecise decat barbatii. Arata-le o multime de inele si se vor indragosti de toate; arata-le inele cu diamante si le vor dori pe toate. In orice caz, va fi mai diferit faptul ca va putea proba concret si va face diferente intre tipurile de inele; conteaza tonul pielii, stilul vestimentar, deci nu numai partea exterioara a unui inel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *