Jigsaw: Mostenirea

Jigsaw se intoarce pentru a pune mana pe Halloween.

Jigsaw: Mostenirea

Regia: Michael Spierig, Peter Spierig

Distributia: Matt Passmore, Tobin Bell

Distribuit de Vertical Entertainment.

Unul din cele mai cunoscute filme horror se intoarce pe marile ecrane, iar fanii sunt nerabdatori.

Povestea din spatele acestui concept mi se pare fascinanta, o poveste psihologica care patrunde in mintea personajului si ii dezvaluie adevarata fata.

Celebra amprenta a ucigasului in serie John Kramer revine. Cadavrele care incep sa apara prin tot orasul inspaimanta fiecare locuitor. Pe masura ce criminalistii, detectivii si legistii incearca sa desluseasca misterul si sa gaseasca cat mai repede cu putinta Imitatorul, dupa cum banuiesc ei, insa toate indiciile conduc spre John. Desi acesta este mort de mai bine de 10 ani, amprenta lui bantuie inca orasul si baga spaima in populatie. Fiecare joc al sau are un scop, un rol bine pus la punct si o cale de scapare daca respecti intocmai regulile. Acestea sunt cat se poate de simple: ai de ales intre a-ti marturisi pacatele sau a muri. In fata mortii ai putea sa te gandesti ca oamenii se caiesc si iau decizii bune, insa veti fi surprinsi. Putem spune multe, insa doar atunci cand ne aflam in situatii limita ne cunoastem puterile si reactionam uneori chiar surprinzator si pentru noi. Doar atunci cand ne aflam intr-o situatie limita sau suntem pusi sa o luam o decizie foarte importanta pentru noi, invatam despre cum suntem noi cu adevarat, cine suntem si ce ne dorim. Restul, tot ceea ce spunem si toate actiunile pe care le intreprindem zilnic sunt…

Ancheta se adanceste din ce in ce mai mult, inclusiv cei care lucreaza la caz ajung sa fie pusi sub un mare semn al intrebarii. Daca nu cumva chiar ei, care stiu atatea detalii despre stilul lui Kramer, pun la cale o inscenare. Sau oare… chiar sa fie John? E cu putinta? Va las pe voi sa aflati acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *