Tata in razboi cu… tata 2

Daddy’s Home 2 (Tata in razboi cu… tata 2)

Regia: Sean Anders

Distributia: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson

Distribuit de: Ro Image 2000.

Din start presupun ca va amintiti comedia “Daddy’s home” (2015). Tata in razboi cu… tata 2 este o frumoasa continuare a acestei comedii si ne aduce magia sarbatorilor de iarna pe marele ecran.

Cei doi tati, Dusty (Mark Wahlberg) si Brad (Will Ferrell) sunt prieteni acum, se inteleg aparent bine si isi  doresc sa le ofere copiilor lor Craciunul perfect. Doar ca sarbatorile de iarna se transforma intr-un haos de nedescris atunci cand apar bunicii: tatal lui Dusty, Kurt (Mel Gibson) si tatal lui Brad, dl. Whitaker zis Pop-Pop (John Lithgow). Tatal lui Dusty este un barbat dur, plin de farmec si cam indraznet la vorba, pe cand tatal lui Brad este un barbat domol, foarte jovial si extrem de sensibil.

Mel Gibson este o aparitie senzationala, mi-a placut mult. Si John Lithgow are un personaj frumos conturat si m-as fi asteptat ca povestea lui sa ma emotioneze, in schimb m-a emotionat mai mult relatia tata – fiu dintre Kurt si Dusty. Cumva aceasta relatie ne ajuta sa-l intelegem pe Dusty si sa-l simpatizam mai tare.

Scarlett Estevez este adorabila in rolul micutei Megan. Si fratele ei este dragalas foc, si sora ei vitrega este simpatica, mai ales in scena cu ieslea sfanta, insa dintre toate personajele Megan este pur si simplu adorabila.

Filmul este parca un pic mai slabut decat prima parte, dar destul de amuzant si duuuulce, avand si cateva momente emotionante. Nu as putea spune ce moment mi-a placut cel mai mult, dar pot spune ca aceasta comedie simpatica merita vazuta la cinema zilele acestea. Daddy’s home 2 da startul comediilor de sarbatori si are suficiente momente amuzante incat sa-l faca si pe cel mai morocanos om sa rada. Finalul lasa deschisa posibilitatea unei continuari, care… cred eu ca ar putea fi un adevarat deliciu cinematografic. Abia astept sa vad daca am dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*