Ucigasul fara chip

Leatherface: Ucigasul fara chip

Regia: Alexandre Bustillo, Julien Maury

Distributia: Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike, Vanessa Grasse, Finn Jones

 

Leatherface: Ucigasul fara chip

Leatherface este un un film horror care prezinta evenimentele sangeroase din viata unui adolescent si modul in care acesta devine un criminal cu sange rece. Desi este internat intr-un spital de psihiatrie, Jack ( Sam Strike) reuseste sa profite de un incident si sa evadeze impreuna cu alti adolesceni la fel de violenti: Bud, Ike si Clarice. Insa pe urmele lor se afla chiar politisitul care a reusit sa ii prinda si sa ii inchida in clinica, acelasi politist care cauta razbunare pentru moartea fiicei sale.

Chiar daca actiunea nu se petrece in intregime in spital, ceea ce mi-ar fi placut, padurea noaptea nu este deloc un loc prietenos. Desi pare o poveste banala, firul evenimentelor este destul de incalcit si de tragic. Fiecare dintre ei ascunde un trecut si un motiv care ii determina sa gandeasca la rece. Pare un film horror, foarte violent si sangeros, ceea ce cumva si este, dar povestea psihologica este cea care iti va da fiori. Mi-ar fi placut sa fie un pic mai inspaimantator, mai horror, si un pic mai putin sangeros. Pentru gustul meu, sange mult nu inseamna neaparat horror, povestea este cea care trebuie sa iti dea fiori pe sira spinarii.

Mereu m-am intrebat de ce se fac filme horror numai cu fantome, mumii sau personaje posedate si nu se fac cu bolnavi psihici, caci ar fi mult mai scarry. Si chiar este infricosator acest film, mai ales daca te gandesti ca sunt implicati niste copii nevinovati.

 

Leatherface – din 10 noiembrie in cinematografe, distribuit de Vertical Entertainment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*