Castiga un poster original Jigsaw

Pentru iubitorii filmelor de groaza avem doua afise originale Saw Legacy cu autograful actorului Tobin Bell.

 

Daca nu ai apucat sa vezi Jigsaw: Mostenirea, merita sa mergi la cinema. Mai ales daca esti un fan al seriei. Noua ne plac filmele de groaza si pentru ca am vazut deja Jigsaw: Mostenirea am scris despre el aici.

Dupa mai multe rapiri raportate si o serie de cadavre dispuse in public in mod demonstrativ, politia incepe sa investigheze posibilitatea reintoarcerii celebrului criminal Jigsaw, declarat mort cu ani in urma. Mecanismele de tortura sunt infailibile, optiunile victimelor tot mai dificile, iar suspansul va atinge cote inimaginabile. Cine continua puzzle-ul mortal?

Un film distribuit de Vertical Entertainment.

 

#concurs.

Care dintre cele 8 filme Saw este preferatul tau si de ce?

Cele mai interesante doua raspunsuri vor fi premiate cu cate un poster original semnat de insusi Jigsaw – actorul Tobin Bell.

Mie mi-a placut Jigsaw, m-a surprins povestea si ma bucur ca am imaginea de ansamblu asupra seriei. Dintre toate celelalte filme din serie, cred ca cel mai mult mi-a placut primul. A fost altceva, a venit cu o abordare noua in lumea filmea de groaza, cu o idee proaspata si nebuna.

Concursul se incheie duminica, 19.11.2017. Succes!

Comments

  1. Raluca

    Preferatul meu a fost Saw (2004), deoarece m-au marcat extrem de tare primele secvente, astfel ca mi-au luat vreo 5 ani, sa ma hotarasc sa-l revad pana la capat:)) Un film inteligent construit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*