The ACE – cel mai nou concept de restaurant din Centrul Vechi

Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului. Sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului si sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in zona centrului vechi al orasului in care s-ar simti in primul rand ei bine sa iasa, un pol atractiv pentru iubitorii de locuri faine si distractie, fie ei localnici ori straini.

“Ideea noastra a fost de a aduce un strop de eleganta, rafinament si un concept de meniu premium in cea mai populara zona de petrecere a timpului liber din Bucuresti. The Ace inseamna calitate, putere, varful piramidei” declara Mihai Gavris, Administrator The Ace.

Designul localului a fost facut de un architect celebru, recunoscut pentru stilul elegant pe care il abordeaza in proiectele sale. Cele mai importante au fost detaliile, de la finisaje, pana la materiale folosite, sistem de iluminare, bar, pana la mobilier, toate au fost alese dupa multe cautari, calitatea fiind principalul criteriu. Imbinarea elementelor clasice cu cele moderne dau un aer foarte fresh fiecarui spatiu.

 

Este un concept premiera pentru industria Horeca din Bucuresti, fiind declinat pe 4 etaje, pregatit sa ofere 4 experiente complet diferite, pornind de la atmosfera, pana la décor si meniu. La The Ace te poti relaxa chiar daca bei doar o bere, in Pub sau poate o cafea si un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun.

Recomand vinurile.

Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, unde te simti purtat in alt spatiu.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare. Pentru ca centrul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

Am ajuns si eu la The Ace si dupa cum va spuneam mai sus recomand vinurile! “The Ace” este un loc cald si primitor, cochet, amenajat cu bun-gust si atentie la detalii. Personalul este amabil si orientat catre client, iar meniul este diversificat si cu siguranta ai de unde alege ceva bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *