Cum sa iti impresionezi persoana iubita de Craciun

Cand vine vorba de cadouri de Craciun, trebuie sa fim sinceri, e mai usor sa faci cadouri la barbati decat la femei. Cand vorbim de cadouri de Craciun pentru barbati, lucrurile sunt relativ simple. Fie ne gandim la gadget-uri, fie ne gandim la bauturi fine, incalzitoare de coniac sau ceasuri.

 

Dar daca ne gandim la femei, lucrurile nu mai sunt atat de simple. Cum putem face sa nu gresim? In primul rand, ar trebui sa aflam ce le place, ce le trebuie, la ce viseaza. Exista numeroase studii cu privire la preferintele femeilor atunci cand vin sarbatorile.

Potrivit ultimului studiu facut de niste cercetatori germani de la o universitate din Munchen, 40% dintre femei s-ar considera norocoase sa primeasca drept cadouri un obiect pe care sa-l poata purta in ocazii speciale, un obiect pe care sa-l poata arata atunci cand iese in societate.

In plus, cercetatorii germani au afirmat ca mai mult de jumatate dintre respondente cumpara cadourile de Craciun cu o luna inainte, iar cealalta jumatate cu o saptamana inainte. Asta inseamna ca trebuie sa te pregatesti din timp daca vrei sa oferi cadoul visat si in niciun caz sa lasi totul pe ultima suta de metri.

Acelasi studiu spune ca peste 50% si-ar dori un cadou special unde sa poata sa-si pastreze bijuteriile, ceasurile sau alte lucruri de valoare, un obiect pe care sa-l poata aseza undeva in living sau pe o noptiera.

In acest caz, poti sa te orientezi catre catalogul propus de borealy cadouri de craciun. Aici gasesti o varietate de produse care sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

 

Cutiile de bijuterii – o idee care nu are cum sa dea gres

Asa cum am spus anterior, femeile prefera cadouri care sa le valorifice bijuteriile, care sa le puna in valoare lucrurile pe care le detin sau le primesc. In aceste conditii, poti sa te gandesti sa achizitionezi setul Croco Candy Pink.

Vorbim practie de o cutie de bijuterii extrem de cocheta si eleganta si de o cutie pentru pastrarea a opt ceasuri de tip bijuterie.

Ambele cutii au exteriorul imbracat in piele roz cu imprimeuri care duc cu gandul la pielea de crocodil. Ambele cutii dispun de inchizatori metalice cu cheite special concepute.

Cutia pentru bijuterii prezinta si maner din piele pe capac, iar interiorul acesteia satisface si cele mai exigente gusturi pentru ca este extrem de bine optimizata si compartimentata.

 

Vorbim practic de trei niveluri, cu lacaşuri bine delimitate pentru pastrarea diverselor tipuri de accesorii pretioase. Interiorul capacului este prevazut cu o oglinda dreptunghiulara, ideala pentru probarea accesoriilor de pret.

Cutia pentru ceasuri Croco Candy Pink prezinta opt lacasuri pentru pastrarea ceasurilor de mana, fiecare compartiment in parte fiind prevazut cu cate o pernuta – suport, astfel incat instrumentele timpului sa fie pastrate in pozitia lor naturala.Ca şi în cazul casetei pentru bijuterii, aceasta poate fi securizată cu cheiţa proprie.

 

Ca sa ai Craciunul visat, nu trebuie decat sa te pregatesti din timp si sa ai grija ca investitia pe care o faci sa arate pretuirea si respectul tau fata de persoana speciala din viata ta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *