Paddington 2

Paddington 2
Regia: Paul King

Distribuit de Vertical Entertainment.

Paddington, cel mai simpatic si dragalas ursulet, revine pe marile ecrane cu o noua aventura. Este un film care ii va incanta deopotriva pe cei mari si pe cei mici.

Paddington a venit in Londra unde traieste fericit alaturi de frumoasa familie Brown, care l-a primit cu bratele deschise pe poznasul nostru ursulet. Prin felul sau de a fi si-a facut foarte multi prieteni si este indragit de vecinii din cartier. In special pentru celebra marmelada… yummy. (Ca o paranteza: Ce credeti ca am facut eu in fiecare dimineata in acest weekend prelungit? Am fos din nou copil si am mancat marmelada pe paineeee. Delicios.)

Pentru ca se aproprie ziua matusii sale, Paddington cauta cadoul perfect pentru cea de-a 100-a aniversare si nimic nu este mai potrivit decat o carte pop-up cu celebrele atractii ale Londrei. Iar in felul acesta ursuletul nostru ii va indeplini dorinta matusii Lucy de a vedea Londra. Insa aceasta carte unicat este foarte scumpa, iar micutul nostru Paddington se hotaraste sa stranga banutii necesari pentru a-i oferi acest minunat cadou. Cum? Tot felul de joburi traznite, printre care si spalatul geamurilor, job care nu ar putea fi niciodata mai haios decat atunci cand un ursulet plin de spuma danseaza pe geam. Foarte reusita aceasta scena, foarte simpatic ursuletul Paddington. Il ador. 

Ca si in viata, pentru ca treaba sa fie treaba si comedia sa fie comedie pana la capat, pana sa ajunga sa stranga Paddington suma necesara, cartea este furata din anticariatului domnului Gruber. Paddington face tot ce ii sta in putere pentru a recupera cartea si este ajutat bineinteles de familia Brown sa iasa din incurcaturile nebune in care se baga simpaticul lipicios. Ti-am povestit prea multe? Nicidecum. Cine nu l-ar fi ajutat pe ursulet sa iasa dintr-un bucluc?

Recunosc ca am ras cu lacrimi la acest film si ca mi-a depasit cu mult asteptarile. Este o comedie foaaaarte simpatica, de vazut si revazut cu intreaga familie, mai ales acum cand se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *